Varsling i idretten


Levanger Håndballklubb er opptatt av at alle skal ha et trygt og godt treningsmiljø, og vi tar varsling på alvor!

Har du eller noen du kjenner opplevd noe du tenker det er viktig å si ifra om? Her finner du informasjon om hva du kan varsle om og hvordan du kan varsle.

Levanger Håndballklubb ønsker å være en trygg arena for alle våre medlemmer. Si fra når du opplever noe som er et brudd på vårt reglement, etiske leveregler og retningslinjer. Vi ønsker å få vite om kritikkverdige forhold hos oss og er takknemlig for at du sier fra om du har opplevd eller vært vitne til uønskede hendelser, handlinger eller oppførsel. I Levanger Håndballklubb tar vi alle varsler om kritikkverdige forhold på alvor.


Du kan si fra om hendelser eller handlinger som du selv har opplevd, har oppdaget, har direkte kjennskap til, eller har hørt om fra andre. Det kan være hendelser relatert til trakassering fra trener, mobbing fra andre utøvere, juksing i konkurranser, rasistiske utrop, diskriminerende oppførsel med mer. Det skal være en lav terskel for å si fra om brudd på idrettens regler og retningslinjer.

Vi mottar alle varslingssaker gjennom løsningen Mitt Varsel fra Norges Idrettsforbund. '

Når et varsel sendes inn er det en av våre klubbadmin på varslingssaker som vil ta imot varselet. Klubbens administratorer på varslingssaker er styreleder May Hilde Settenø, styremedlem Ola Hallset og sportslig leder Anita Solbakken. Om du ønsker at første mottaker skal være en annen person tar du kontakt med oss per epost til leder@lhk.no. Kontaktinformasjon til styret og sportslig utvalg i Levanger Håndballklubb finner du her.


Informasjonen under er hentet fra Norges Idrettsforbund, og lenker lengre ned fører til forbundets sine varslingssider:



Forrige
Forrige

Uttak SPU

Neste
Neste

Uttak RLM mars-24