Uttak RLM mars-24

Norges Håndballforbund Region Nord har sendt ut innkalling til Regional Spillersamling i Utleirahallen 7. mars.

Hele 4 Levanger Håndballklubb spillere er tatt ut til samlingen.

I kullet for jenter 06/07 er Antonie Solbakken Skjervø (bilde) fra Levanger Håndballklubb tatt ut. Og i kullet for jenter 04/05 er Marie Andersssen Vollan, Emma Sagvold og Karoline Sether tatt ut.

NHF region Nord sitt uttak til RLM er en bekreftelse på at Levanger Håndballklubb tilbyr en god utviklingsarena for unge håndballspillere, og vi gratulerer med uttak.

Antonie Solbakken Skjervø, Levanger HK


Norges Håndballforbund, Region Nord

Norges håndballforbund er inndelt i 6 regioner, og NHF region nord med administrasjon i Trondheim forvalter et stort område fra Sunnmøre i sør til Øst-Finnmark i nord, og omfatter over 180 aktive klubber og rundt 2100 spillende lag. Blant flere av regionens oppgaver er spillerutvikling og kartlegging av talenter i regionen.

Spillerutvikling i NHF Region Nord:

Spillerutvikling NHF Region Nord

Det er utarbeidet et utviklingsløp for spillere fra klassen 11 år og opp til 17 år. Spillerutviklingstiltakene er alt fra et breddetilbud til treningsmiljøer for de beste. Region Nord legger stor vekt på å ha miljøer for utvikling og mestring for den enkelte spiller. Det er både utviklingsmiljøer som spillerne blir tatt ut til å være med i, samt ulike typer samlinger den enkelte kan melde seg på til selv.

Hva er RLM?

Regionalt Landslagsmiljø er kartleggingssamlinger for utøvere som kan sees på som aktuelle for sentrale landslag.

Hver sesong er de regionale miljøene knyttet opp mot de fire yngre sentrale landslagene i NHF. Det gjennomføres fire dagsamlinger i sesongen, og landslagstrener er tilstede på to av samlingene. De regionale landslagstrenerne har kontakt med SPU-trenere og de sentrale landslagstrenerne, og spillere tas ut på bakgrunn av sesongens aktivitet, i klubb og regional regi.

Mer informasjon finner dere på Spillerutvikling | handball.no

Her finner du NHF Region Nord sitt Spillerutviklingshefte

Som elite og breddeklubb er vi opptatt av utvikling og å være en god inkluderende utviklingsarena for både jenter og gutter fra 15 år. Vi legger til rette for en treningskultur hvor det skal være artig å utvikle seg til å bli en god håndballspiller #seira

“Regionens målsetting med spillerutvikling er å legge til rette for ferdighetsutvikling og en kultur med positive holdninger. Vår ambisjon er å motivere til mer selvstendighet og ansvarlighet i det daglige treningsarbeidet, fordi det er der den største utviklingen og påvirkningen skjer”

NHF ved Region Nord


Gratulerer med uttak

og fortsett den gode jobben med å utvikle egne håndballferdigheter og være en god lagspiller. Sammen er vi best! #seira


Forrige
Forrige

Varsling i idretten

Neste
Neste

Vinterferien med LHK