Trenerne forlenger!

Foto: Johan Arnt Nesgård for TA

 

Gladnyhet!

Våre trenere Hege Hov Lomsdal og Silje Mari Berget har valgt å signere ny 1 års kontrakt med Levanger Håndballklubb for sesongen 2024 / 2025.


Vår styreleder i Levanger Håndballklubb, May Hilde Settenø, er godt fornøyd med at Hege og Silje Mari blir med klubben videre.

Heg og Silje Mari har tilført laget og klubben mye bra, og vi ser en positiv utvikling som gjør at vi har tillit til dem som et godt trenerteam for vårt 1. divisjons lag videre.

Det tar tid å bygge en prestasjonskultur og vi gleder oss til en ny sesong med to dyktige trenere, som evner å se både enkeltspillere og laget i helhet.

I årets sesong har vi hatt tre spillere ute med langtidsskader, noe som har vært uheldig. Samtidig har resten av laget tatt steg og vist ansvar, godt ledet av et tydelig og aktivt trenerteam. Vi har et lag med kvaliteter godt over det tabellen viser.

Før de fire siste gjenstående kampene er vi på 10. plass på tabellen, like over den fryktede nedrykksstreken, og det er ingen tvil om at innspurten vil bli spennende. Vi har stor tro på våre spillere og at laget klarer å dra videre spill i 1. divisjon i land.

Fasisten får vi først når kampene er spilt, og vi håper det blir mye folk i hallen som byr på god stemning under de to siste hjemmekampene for sesongen.


Velkommen på kamp! #seira

Forrige
Forrige

Drømmeaften

Neste
Neste

GRØNN LØRDAG