GRØNN LØRDAG


 

Lørdag 6. april - første lørdag etter påske, er det GRØNN LØRDAG i Levanger sentrum

Dette er et flott arrangement i regi av Festiviteten Levanger, HA DET second hand og Levanger Frivillighetssentral, og er et arrangement vi i Levanger Håndballklubb støtter opp om.


 

Vi i Levanger Håndballklubb samler inn fint brukte klær & utstyr, og stiller på stand på Grønn Lørdag i Levanger 6. april.

Om du ønsker donere klær og utstyr som vi kan ta med på vår stand så kan du levere det på vår 1. divisjonskamp lørdag 23. mars i Trønderhallen, eller kontakte oss for avtale om levering.

Lørdag 6. april finner du oss og mange andre på en herlig gjenbruksdag i Levanger sentrum. Det er mye som skjer på Grønn Lørdag og vi anbefaler deg å ta turen innom. Velkommen til vårens gjenbruksdag i Levanger!

Hva kan du oppleve?

Grønn Lørdag er en bærekraftig gjenbruksdag i Levanger - lørdag 6. april kl. 10.30 - 14.30

På Festiviteten blir det loppemarked i regi av Levanger Håndballkubb, bruktsalg ved Skogn Brukt og Antikk og kafé & verksted i foajeen. På Levanger Biblioteket blir det Sytreff i Folkeverkstedet i tidsrommet 10.30 - 12.30. Vi anbefaler også at du tar deg en tur innom HA DET Second Hand og Bydama - begge like ved Festiviteten. Litt lengre ned i gaten finner du NMS Gjenbruk, Sofiegården med nydelige kaker og redesign, Handelsboden Ertsaas & Weie med mye gjenbruk og reperasjonsmuligheter, og Skredderen Trøndelag Sy-tjenesten.

GRØNN LØRDAG LEVANGER

Forrige
Forrige

Trenerne forlenger!

Neste
Neste

Støttevegg 2024