LHK tildelt Samfunnsutbytte


Vår generalpartner Sparebank 1 SMN har tildelt Levanger Håndballklubb kr. 20.000 fra Samfunnsutbytte.

Samfunnsutbytte er en del av konsernets overskudd, som tildeles tiltak som bidrar til bærekraftig utvikling i Midt-Norge.

Sparebank1 SMN har valgt å gi klubben støtte for å gjennomføre LHK Håndballskole og Akademi i vinterferien 2024 fordi de mener det er et godt og viktig arrangement for barn og ungdom i vårt lokalsamfunn.

Vi setter stor pris på at SMN engasjert støtter klubbens arbeid innen bredde og elite håndball på Innherred!

Tusen takk!


På lag med samfunnet i 200 år
Gjennom 200 verdifulle år har vi bidratt til utviklingen av bærekraftige lokalsamfunn i Midt-Norge. Vi står last og brast med folk, næringsliv og frivilligheten, og bruker vårt overskudd til å gjøre regionen enda bedre. 
Nesten 40 % av banken eies av lokalsamfunnet. Derfor går også en rettmessig andel av overskuddet tilbake til samfunnsnyttige formål. Gjennom å dele ut samfunnsutbytte til organisasjoner og gode tiltak i Midt-Norge, gjør vi vår region til et bedre sted å bo for oss alle.

Noen herlige bilder fra fjorårets Håndballskole & Akademi, høstferien 2023. Nå i vinterferien er 120 barn og ungdom samlet til tre aktive og sosiale dager i Levangerhallen og Trønderhallen, med engasjerte trenere & spillere i Levanger Håndballklubb som instruktører.

Levanger Håndballklubb byr på en viktig trenings- og utviklingsarena for håndballinteressert barn & ungdom på Innherred


Forrige
Forrige

NYHET! Digital B2B løsning

Neste
Neste

NY partner: Retura IR AS