NY partner: Retura IR AS

Retura IR og LHK inngår utviklingssamarbeid

Dette er et samarbeide som skal utvikles over tid med fokus på idrettsglede og utvikling i breddehåndball på Innherred.

Avtalen som nylig er inngått har til formål å formidle eksisterende kompetanse i Levanger Håndballklubb Elite nedover i klubbens egne breddelag og til samarbeidende breddeklubber. I en oppstartsfase vil klubbens tilskudd fra Byåsen, Karen Forseth, bidra med trening spesielt rettet mot kantspillere, en posisjon som ved riktig anvendelse kan være en viktig ressurs på lagene.

Retura IR og Levanger Håndballklubb har mange tanker om videre utvikling av inngått samarbeid, hvor man ser for seg at ressurspersoner i Levanger Håndballklubb bidrar faglig og Retura IR bærer kostnader for kompetansehevende økter beregnet for breddelag på Innherred.

Fra sesongen 2024/2025 har vi planer for å utvikle Retura-Økta, et helt nytt konsept for kompetanseoverføring og utvikling innen breddehåndball på Innherred. Konseptet er fortsatt på planleggingsstadiet, men dette er noe vi har stor tro på og gleder oss til å utvikle og gjennomføre i godt partnerskap med Retura IR.


Dette er starten på noe nytt og spennende, som vi gleder oss til å utvikle videre til det beste for breddehåndball på Innherred!
— Erik Oksvold & Espen Bredesen i Retura IR og Hege Hov Lomsdal & Oddgeir Bue i LHK

Retura IR AS ble etablert i 2003 og har siden etableringen vokst til å være en sentral aktør av avfallshåndtering, gjenvinning, transport og miljøkartleging for næringslivet i Innherredsregionen. Selskapet, som er miljø- og kvalitetssertifisert, eies av Innherred Renovasjon og har sitt virkeområde i 10 kommuner i Trøndelag. Selskapet har per i dag 20 ansatte med stor faglig kompetanse innenfor bedriftens kjerneområder, og administrasjonen holder til på Mule i Levanger.

Forrige
Forrige

LHK tildelt Samfunnsutbytte

Neste
Neste

LHK Støttevegg 2024