Sarpsborg - Levanger

TRENERENS HJØRNE

TRENERENS HJØRNE

Tekst: Silje Mari Berget og Hege Hov Lomsdal, Foto: Malthus Media og LHK


Storseier i årets første seriekamp

Etter en lang og tøff oppkjøring var vi endelig i gang. 

Spenning og nerver var på plass i Sarpsborg da seriestarten søndag 3. september var et faktum. Sammen med sultne LHK-jenter hadde vi lagt en god plan for kampen, og noe av det mest imponerende i dag er disiplinen og lojaliteten til kampplanen. 

Vi starter kampen i et høyt tempo, og slipper aldri opp på gasspedalen. Litt rusk i maskineriet er det, og dette tar vi med oss og jobber videre med. Men hovedfokuset etter en flott 10-målsseier er definitivt alle gode aksjonene, og de er det mange av i dag. Fellesnevneren for alle de gode aksjonene er vilje - en vilje til å løpe, en vilje til å krige i forsvar, en vilje til å redde baller og en vilje til å vinne sammen! 

Hele troppen melder seg på og bidrar på hver sin måte, noe som er svært gledelig. Elisabeths sitt helhjerta forsøk på gjenvinning av ball på tampen av oppgjøret er et glimrende eksempel på hvordan innstillingen og innsatsen er, og hvordan jentene ofrer seg for drakten i dag. Kampen ender 26-36, et resultat vi er godt fornøyde med. Nå starter en ny hard treningsuke for å fortsette utviklingen.

Allerede onsdag 13.september venter vi Byåsen hjemme i 2.runde i cup'en.

Vi kan forvente en knallhard kamp, men vi tar utfordringen på strak arm og håper så mange som mulig kommer til Trønderhallen for å støtte oss. #seira


TUSEN TAKK til supporter-gjengen vår som heier, støtter og baker kanelsnurrer til oss, det betyr enormt mye, dere er fantastiske! 

SAMMEN er vi best!

Sportslig hilsen fra Silje Mari og Hege 

#SEIRA

Forrige
Forrige

Årets Sofakamp

Neste
Neste

DIN grasrotandel