Årets Sofakamp

Sofakampen 2023 gikk av stabelen på vår hjemmearena, i Trønderhallen - Levanger Arena i helgen, og det ble et flott arrangement!

Hallen og det flotte uteområdet bød på mange ulike aktiviteter for små og store, i bassenget var det dødsekonkurranse og på scenen var det trylleshow og god musikk.

Til og med været spilte på lag denne dagen - og det ble rett og slett en av de dagene hvor man er stolt av byen man bor i og det vi får til sammen!

 

Levanger Håndballklubb var en av mange aktører som deltok på Sofakampen, og flere av våre flotte LHK-spillere stilte velvillig opp og organiserte aktiviteter for de besøkende. Du kunne bl.a. teste treffsikkerhet og hastighet på skudd, og det var mange ivrige innom oss. Det var mye å prøve i Trønderhallen, og våre spillere fikk bl.a. prøvd seg på fotball, linedance og turn.

Vi ønsker å takke for et flott arrangement av Levanger Kommune, Frivilligsentralen og Sparebank1 SMN - og alle andre som legger ned en flott innsats for lokalsamfunnet våres. Blir med neste år også vi!

Forrige
Forrige

Vinnere NONSTOP konkurranse

Neste
Neste

Sarpsborg - Levanger