Samarbeidspartnere?

Levanger Håndballklubbs sponsorkonsept – en investering

Vi ønsker at idrett og business skal gå hånd i hånd. Vi inviterer gjerne din virksomhet på kaffe og en trivelig prat om hvordan business og idrett spiller på lag.

Nedenfor kan du få mer informasjon og kontaktinformasjon.

Business

For sponsorer vil fokus ligge på nytteverdien av å knytte nye kontakter, pleie eksisterende, få tilgang til nye kundegrupper, økt salg, gjøre gode avtaler og andre fordeler som kommer ved å være i et nettverk.

LHK har som mål å gi noe tilbake som kan øke forretningsmulighetene til våre partnere i samarbeidsavtalen.

Hjemmekamper

Våre samarbeidspartnere vil få tilgang til et gitt antall sesongkort som kan benyttes på alle klubbens hjemmekamper. Hjemmekampene er en sosial arena hvor det legges til rette for synliggjøring av våre samarbeidspartnere – til publikum og øvrige samarbeidspartnere i partnerfamilien. Hjemmekampene er en fin anledning til å ta med seg kunder, egne ansatte, familie og venner for sosialt samvær på tribunene, eller ved eventuell kampsponsor-samling før kampstart.

Profilering

Du har også mulighet til å bygge merkevaren gjennom ulike profileringsflater eller andre muligheter hos LHK. Dette kan gi økt synlighet, kunnskap og kjennskap til virksomheten, samtidig som virksomheten differensierer seg fra andre.

Bli en del av nettverket

Partnerfamilien passer for de som ønsker å utvikle sin virksomhet ved å komme inn i et større nettverk, hvor mange kan komme i kontakt med potensielle partnere, leverandører og kunder.

Trenger du økt synlighet? Ønsker du å bygge relasjoner? Bygge holdninger og din virksomhets merkevare? Skal du lansere/relansere et produkt eller ha en kampanje? Involvere kunder og ansatte mer? 

Levanger Håndballklubb er ute etter å samarbeide med både små og større virksomheter. Alle forslag og forretningsavtaler er av interesse, og vi ønsker alle virksomheter velkommen til en uforpliktende prat. Sammen kan vi skreddersy løsninger som vil passe din virksomhet og klubbens, og gjøre et godt samarbeid.

Har du lyst til å spille på lag med oss?

Ta kontakt for en uforpliktende prat med:

May Hilde Settenø, styreleder 

e-post: [email protected]

Mobil: 918 53 439