Om oss

Levanger Håndballklubb er en satsningsklubb nord i Trøndelag for unge talenter i hele Trøndelag. Klubbens A-lag spiller pr. i dag i 1. divisjon. Med ni sesonger på rad som eliteserieklubb (2005-2014), jobber vi nå mot å komme tilbake til eliteserien på lang sikt!

Våre spillere er sunne og glade forbilder, og vi har utviklet flere landslagsspillere og nye står for tur. Dette i tett samarbeid med ulike organisasjoner, samarbeidspartnere og foreninger for å få til en god og fullverdig hverdag hos håndballspilleren som ønsker å satse og har ambisjoner om å spille håndball på et høyt nivå.

Vi samarbeider tett med skolene i Levanger og omegn, se mer info om LHK & UTDANNING her. 

Våren 2011 flyttet vi vår hjemmearena fra gamle Levangerhallen til nye Trønderhallen, som befinner seg sentralt i Levanger, like ved NORD universitet nord i Trøndelag (NORD.no). Trønderhallen er et moderne anlegg bestående av en svømmehall, flerbrukshall, treningssenter, klatreanlegg, møterom og kafé. Her har vi også vårt klubbkontor.

Klubben har i flere år vært blant de som har høyeste publikumsinteresse i hele landet, og det er en opplevelse å være på kamp i Trønderhallen med stemningen og engasjementet fra tilskuerne.

Våre verdier er SEIRA! (SAMHOLD, ENGASJEMENT, INNSATS, RÅSKAP og ANSVAR)

Bli med oss i opprykkskampen!

TRØNDERSK TÆL MOT TOPPEN!

__________

  • Org.nr.: 981 484 533
  • Kontonummer: 4420.06.56366

________

For generelle LHK-henvendelser: e-post: adm@lhk.no

KONTAKTPERSONER

Styreleder: May Hilde Settenø (+47 918 53 439)

Nestleder: Tone Bakken (+47 477 51 652)

Sportslig leder: Bo Terje Varslot

Økonomi: Tone Bakken

Markedsansvarlig: Karl Otto Holgersen

Arrangementsansvarlig: Aina Dolmen

Styremedlem arrangement: Vidar Venås

Styremedlem sportslig: Roar Tyholdt

Sekretær: Kristine Sandberg

Vara: Linn Kristin Reinan