UTTAK Utfordrer-RLM


Vi gratulerer vår dyktige keeper Ramona Stenvold med uttak til Utfordrer-RLM.

Som en av 31 jenter er Ramona tatt ut til spillersamling 17. januar 2024 i Utleirahallen.


Levanger målvakt Ramona Stenvold til Utfordrer-RLM

Ramona Stenvold (midten foran) avbildet sammen med andre Levanger-spillere før SPU-samling før jul 2023.

Norges Håndballforbund er inndelt i 6 regioner, og NHF region Nord med administrasjon i Trondheim forvalter en stor region med utstrekning fra Sunnmøre i sør til Øst-Finnmark i nord, og omfatter over 180 aktive klubber og rundt 2100 spillende lag.

 

Blant flere av regionens oppgaver er spillerutvikling og kartlegging av talenter i regionen, hvor SPU er regionens første kartleggingsarena mot landslag. Spillere med treningstalent og som i tillegg innehar gode håndballferdigheter inviteres til spillerutviklingssamlinger, først SPU og derfra blir noen med videre til samlinger på høyere nivå; som Utfordrer-RLM og RLM. RLM står for regionalt landslag.

Utfordrer-RLM gjennomføres i 3 geografiske områder i regionen vår, NHF Region Nord. Utfordrer-RLM viser hvilke spillere som er tett mot å bli innkalt til RLM-samlinger, i tillegg til spillere som har vært på RLM for referanse på nivået hos de ordinære RLM-samlingene.

Hver dag gjøres det godt trenings- og utviklingsarbeid i egen klubb for å utvikle ferdigheter på individ- og lagsnivå. Inspirasjons- og utviklingssamlinger i regi av NHF kan sees på som supplement og hospitering utenfor klubb, og hvor spillere som utmerker seg kan tilegne seg videre kunnskap på tilrettelagt nivå. Å bli tatt ut til samlinger gir mulighet for ny erfaring og kunnskap sammen med andre spillere fra andre lag i regionen, og er en anerkjennelse av innsatsen den enkelte legger ned i egen treningshverdag.

Gratulerer og lykke til!

Forrige
Forrige

Kickstart vinterferien

Neste
Neste

Trafikalt Grunnkurs