Aktiv mot kreft stafetten

Aktiv mot kreft - stafetten 2023 er et samarbeid mellom stiftelsen Aktiv mot kreft og Circle K Norge, og har som mål å samle inn mest mulig midler til Aktiv mot kreft og kreftsaken.

Stafetten går fra Alta til Lillesand, med stopp innom 30 Circle K stasjoner. En avstand på hele 4.250 km, hvor 142 km. skal tilbakelegges på 30 stasjons-arrangementer ved bruk av sykler og tredemøller.

Stafetten handler ikke bare om fysisk forflytning, men også om økt oppmerksomhet og samle inn midler til videre arbeid. Enkeltpersoner, idrettslag, organisasjoner og virksomheter inviteres til å delta og man kan bidra på flere ulike måter. Mer informasjon finner du på Aktiv mot kreft stafetten 2023 - Aktiv mot kreft, https://www.aktivmotkreft.no og https://www.circlek.no/stafett.

Onsdag 30. august

kommer stafetten til Moan i Levanger

og da er Erling Fossum klar for å ønske deg velkommen til arrangement hos Circle K Moan 14.00 - 18.00. Han håper at mange har lyst å bidra til høy aktivitet på stafetten og støtte en god sak.

Dette ønsker Levanger Håndballklubb å støtte, og første sponsor er på plass

Flere av våre spillere kommer, og vår LHK-partner Kvam Agentur stiller som sponsor. De oppfordrer videre andre lokale bedrifter til å bli med som sponsor for en god og viktig sak.

Bli med du også!

Forrige
Forrige

Håndballskole og Håndball Akademi

Neste
Neste

LHK Jenter 20 REGIONKVALIK