LHK COLLEGE

For deg som ikke kan få nok av håndball!

Dette er et unikt tilbud om ekstra håndballtrening for jenter og gutter i alderen 10-13 år, fra Levanger og klubber i nærområdet. LHK College er din mulighet til å få flere ukentlige treningstimer, og dermed stille bedre i konkurransen om å bli blant de beste håndballspillerne. Formålet er å gi deltakerne et godt grunnlag for å drive sin håndballkarriere lengst mulig. Dette skjer gjennom økt treningsmengde, hvor det er tid til å finpusse på de detaljene man ikke alltid har tid til å jobbe med under vanlig trening.

Fokus på treningene vil være utvikling av hver enkelt spiller innenfor følgende områder: kaste/gripe, skudd, finter, taklinger, parader og fysisk trening.

Vi har oppstart mandag etter høstferien og trener hver mandag hele sesongen (utenom skoleferier). Treningstiden er kl. 14.30-16.00 i Trønderhallen, og vi bruker de første 15 minuttene på å få i oss litt energi og få på oss treningsklær. Dette så alle skal rekke å komme seg til selve treningen som begynner kl. 14.45.

Merk! Det er ikke LHK College mandag 16.12.19.

Elisabeth Hammerstad og Thomas Engen er hovedtrenere for LHK College denne sesongen, men av og til kan det hende at flere av våre spillere bidrar som trenere.

Elisabeth er en av klubbens mest rutinerte spillere og har tidligere spilt i Eliteserien før hun returnerte til Levanger Håndballklubb. Elisabeth spiller også på det norske landslaget i beachhåndball.

Thomas er Levanger Håndballklubbs hovedtrener og har lang håndball- og trenererfaring og -kompetanse.

Pris: 1490,- pr. deltaker.

Inkludert i prisen får du 1 LHK-skjorte.