Sola (Hjemme)

Hjemmekamp mot Sola

Kamptidspunkt: 19.05.2022 19:51

Foto: Marius Langfjord, Trønder-Avisa

Vi visste godt at det ville bli en krevende kamp mot Sola. Sola var et mer solid og erfarent lag enn oss. Vi gjorde generelt for mange tekniske feil og bommet på hundreprosent-sjanser, og det ble vanskelig å følge med når Sola rykket fra i 1. omgang og gikk til pause med 6-17. Det ble noe bedre i 2. omgang og halvveis sto det 15-24. Trener, Jens Steffensen, er delvis fornøyd med den første hjemmekampen i sesongen:

– Sola har særlig tre-fire spillere som er smartere enn oss. Vi spiller OK de første ti minuttene, men etter det ble det vanskelig, sier trener Jens Steffensen etter kampen til avisene.

Han trekker frem den lave snittalderen til LHK-spillerne som en av hovedårsakene til at Sola ble et nummer for store. Sola, som også er kjent for å være opprykkskandidat denne sesongen, ble for sterke og vant kampen til slutt 18-33.

– Jeg må igjen si at motstanderen har flere års erfaring enn våre spillere, sier Steffensen, som likevel legger til at han mener LHK spilte seg opp utover i andre omgang. -Jeg synes vi starter kampen bra. Så kommer en periode der vi bommer alt for mye. Vi roter bort ballen og straffes med kontra i mot. Andreomgangen er jeg mer fornøyd med. Første halvdel av andre omgang spiller vi godkjent.

Det er mange kamper igjen og vi ser mye spennende i laget. Vi ser frem til de neste kampene og tar med oss det gode vi ser i dagens kamp!

Takk til alle 634 tilskuere som kom til Trønderhallen denne første hjemmekampen og lagde skikkelig stemning!

Vi håper å se dere alle igjen neste søndag, hvor vi da spiller mot Rælingen, i Trønderhallen kl. 18:00! Velkommen!

Les mer:

Trønder-Avisa

Levangeravisa

Resultat: 18-33

Statistikk

Spiller M 7 T A 2 U