Njård (Hjemme)

Hjemmekamp mot Njård

Kamptidspunkt: 22.05.2022 08:50

Foto: Hanne Talsnes Heggdal, Trønder-Avisa

 

Kampen var beregnet å være den hardeste vi hadde igjen før sesongslutt. Likevel stikker vi av med seieren etter et knalltøft oppgjør i Trønderhallen i går! Det betyr vi endelig er over nedrykkstreken, og har klatret oss forbi fjorårets elitelag, Flint Tønsberg, på innbyrdes oppgjør, og de havner dermed på foreløpig nedrykksplass på tabellen.

Kampen i går startet godt og vi ledet store deler av 1. omgang og fikk ut til pause med stillingen 13-10 i vårt favør. Dog ga Njård seg ikke og knep stadig innpå, og ledet selv en periode i 2. omgang. Siste spilleminutter ble nervepirrende – og de 637 tilskuerne, som slet med å sitte stille i tribunene, reiste seg på slutten og støttet laget på beste måte!

Stillingen var 26-26 i aller siste spilleminutt, og med 30 sekunder igjen klarte Julie Nygård å sikre ballen i mål. Njård greide ikke utligne og dermed seiret vi 27-26 – og hentet med oss «bonuspoeng»! For en kamp!

Nå gjenstår det kun Fana, Fjellhammer og Radesund igjen for denne sesongen – og vi er sugne på å hente seks av seks poeng.

Neste og siste hjemmekamp er onsdag 25. mars i Trønderhallen! Sett av datoen allerede nå! 🙂

 

Les mer fra kampen og mer her:

Trønder-Avisa

Levangeravisa

Levangeravisa

Levangeravisa (før kampen)

 Bilder fra kampen (Foto: Per Birger Mossing)

 

Resultat: 27-26

Statistikk

Spiller M 7 T A 2 U