Gjerpen (Hjemme)

Hjemmekamp mot Gjerpen

Kamptidspunkt: 22.05.2022 09:04

Foto: Hanne Talsnes Heggdal, Trønder-Avisa


Etter nok en jevn kamp som kunne gått begge veier, ble det denne gangen feil retning og vi tapte med to mål i gårdagens kamp, som endte 23-25.

Gjerpen ledet til pause, men vi spilte en vesentlig bedre 2. omgang og tok innpå og ledet en kort periode. Det kunne gått begge veier på slutten:

– Jeg synes at vi ikke hadde det siste i dag. Om vi kan kalle det uflaks eller ikke, vet ikke jeg. Vi fikk også et par dumme utvisninger. Det kunne ha gått begge veger, på samme måte som sist helg.  I perioder spiller vi bra – og vi var bedre i forsvar i andre omgang, sier Jens Steffensen til Trønder-Avisa.

Silje Mari Berget ble fortjent kampens beste spiller.

Janne Håvelsrud Eklo og Monika Odrowska ble toppscorere med seks mål hver.

Det blir en tett og spennende avslutning på denne sesongen, og vi må hente inn mimum tre poeng på lagene over nedrykkstreken for å fornye plassen i 1. divisjon. Med seier over Bækkelaget neste bortekamp er spesielt viktig.

– Det blir helt klart en firepoengskamp. Bækkelaget løper på alt, så det må vi prøve å stoppe, sier Steffensen til avisene. – Vi har fem kamper igjen, og jeg tror vi må opp på 17 poeng for å unngå nedrykk. Da må vi vinne tre av de siste fem kampene våre.

Sist, men ikke minst tusen takk til alle 750 tilskuere som møtte opp på gårdagens kamp! Vi setter stor pris på oppmøte, engasjementet og støtten! 🙂 #SEIRA

Les mer her:

Levangeravisa 

Levangeravisa (dagens tribunefjes)

Trønder-Avisa

Resultat: 23-25

Statistikk

Spiller M 7 T A 2 U