Fana (Borte)

Bortekamp mot Fana

Kamptidspunkt: 22.05.2022 09:42

Etter en opptur forrige helg, ble det dessverre tap i gårdagens bortekamp. Dette blir dermed spenning til siste slutt. Vi tapte 26-20 mot Fana.

Vi åpnet bra og ledet med både ett og to mål periodevis. Fana fulgte godt med og like før pause satte de inn 12-11 i deres favør.

I 2. omgang virket spillerne våre preget av den jevne kampen og ikke minst poengene som var sterkt ønsket. Det ble mye slurv, bortroting av ball og noen utvisninger. Vi greide dermed ikke å hente inn målene Fana hadde fått inn i denne perioden. Toppscorer Janne fikk også et rødt kort på tampen av kampen.

– Jeg er fornøyd med min egen innsats i første omgang, men i andre omgang spilte vi ikke som et lag. Vi gjorde dårlige valg og mange tekniske feil. Jeg tror vi var litt nervøs fordi vi visste at vi måtte ta poeng. Og det mot et lag som vi vet vi kan vinne mot. Vi har jo slått de før. Men de vant fortjent og akkurat nå kjennes det veldig surt, sier Eklo til Levangeravisa.

– Vi var ikke disiplinerte nok i vårt angrepsspill. Vi gjorde for mange feil og tok dårlige valg i avleveringer og skudd. Vi lå jevnt på 15-15, 17-17 og 20-22 da det gjensto ti minutter. Derifra rotet vi det bort og gjorde det vanskelig for oss selv, sier hovedtrener Jens til avisa.

Lisa Nordseth har fått prøvd seg de siste kampene på 1. divisjonslaget og gjorde en flott kamp i går! Hun ble kåret til LHKs beste spiller og scoret fem mål fra venstrekanten.

Det blir en tøff kamp helt til siste slutt for oss. Det vil være to avgjørende kamper som gjenstår denne sesongen, Fjellhammer på hjemmebane og tabelljumbo Randesund på bortebane.

 

Les mer:

Levangeravisa

Hjemmeside Fana

 

Resultat: 26-20

Statistikk

Spiller M 7 T A 2 U