Mange signeringer siste måned.

Den siste månedene har det også skjedd mye i Levanger Håndballklubb.

Etter en lang og intens intervjurunde med mange gode kandidater, falt valget vårt trenertalentet Alexei Shestakov som i fjor var vår assistenttrener på 1.div. Vi ser fram til å jobbe videre sammen med han og gleder oss på å jobbe med videreutviklingen av talenter i distriktet.

Flere spillere har også skrevet under og vil bidra og utvikle seg i Levangerdrakta. Vi ser frem til morsomme opplevelser med Andrea Lunde Pedersen, Kristin Myrholdt og Rikke Sunde Midtun.

 

Nå er laget inne i en velfortjent treukers treningspause. Helt treningsfri har de nok ikke, for flere møtes til sosial volleyballkamp, spinning og styrke på 3T eller fine gåturer i nærområdet. Nå skal overskudd bygges opp før man starter forberedelsene til neste sesong.

Publisert 26. april 2021