Sesongstart nærmer seg

Onsdag 16. september 2020 kl. 18.00 spiller vi sesongens første hjemmekamp. Ikke nok med det, det er også vår første hjemmekamp i 1. divisjon på to år. Dette blir spennende! 

Vi håper våre trofaste supportere gleder seg like mye som det vi gjør.

VIKTIG INFO:

Nå er det slik at Covid19 gir oss en del restriksjoner og nye retningslinjer som det er viktig at vi overholder for å få lov til å spille kamp.

Ett av kravene vi må forholde oss til er at KUN er lov med forhåndssalg av billetter. Dette betyr at dere som ønsker å komme i Trønderhallen for å se på kamp, må kjøpe billett på forhånd. Billettsalget gjøres KUN via en egen app (som dere vil kunne laste ned på egen smarttelefon). Denne appen er ikke klar til bruk enda, men så snart den er oppe og går, vil vi legge ut ny informasjon slik at dere kan gå inn, laste den ned og registrer dere som bruker.

OBS! For dere som har kjøpt sesongkort vil dere få tilgang til sesongkortet via appen (vi har full kontroll over hvem som har kjøpt sesongkort allerede) når denne er klar. 

Det blir et tak på antall personer i Trønderhallen, så det blir dessverre begrenset antall plasser for publikum. Håper så mange som mulig kommer på kamp og støtter oss på tross av krevende tider!

Hjertelig velkommen fra alle oss i LHK!

Publisert 07. september 2020