Kjøp av sesongkort 2020/2021

Informasjon angående kjøp av billetter til våre hjemmekamper sesongen 20/21 kommer i løpet av  helgen. Som en mellomløsning frem til appen vi venter på er på plass, vil vi benytte Hoopla. Info om kjøp av billetter via dette systemet legges ut så snart vi er klare til å «gå live».
 
For kjøp av sesongkort gjør vi følgende:
Sesongkort kjøpes via Vipps (102257), velg/gjør deretter følgende:
  1. Billetter 1. divisjon
  2. Sesongkort (velg voksen eller barn/student)
  3. Utfør betaling
  4. Deretter sender du e-post til [email protected] med beskjed om at du har kjøpt sesongkort (fullt navn, telefonnummer og evt. e-post om du kommuniserer på vegne av andre), og gjerne med skjermbilde av kvittering for kjøp.
  5. Du vil motta en egen kode som skal benyttes i billettsystemet (Hoopla) for å utløse billett til den enkelte kamp. Det kan hende det tar litt tid før du får denne koden, men vi skal sørge for at den sendes ut i god tid før billettsalget til kampen(e) stenger.
 
Håper og tror dette blir den mest effektive måten å gjøre det på i denne omgang.
 
Publisert 13. september 2020