LHK-College

For deg som ikke kan få nok av håndball!

Vi lanserte sesongen 14/15 «LHK College»! Dette tilbudet ble en suksess og vi har siden hatt 20-30 dyktige unge deltakere pr. sesong innom oss. For sesongen 17/18 har vi treningene tirsdager kl. 14:45 – 15:45. For jenter og gutter født 2004-2007. Påmelding i kontaktskjema nedenfor! Løpende påmelding, vi tar imot nye deltakere hele sesongen. 

 

_______

Dette er et unikt tilbud om ekstra håndballtrening, for jenter og gutter i alderen 11-13 år, fra Levanger og klubber i nærområdet. LHK College er din  mulighet til å få flere ukentlige treningstimer, og dermed stiller bedre i konkurransen om å bli blant de beste håndballspillerne. Formålet er å gi deltakerene de beste vilkår for å drive sin håndballkarriere lengst mulig. Det skjer gjennom økt treningsmengde, hvor det er tid til å finpusse på de detaljene man ikke alltid har tid til å jobbe med under vanlig trening.

Fokus på treningene vil være utvikling av hver enkelt spiller innefor følgende områder: kaste/gripe, skudd, finter, taklinger, parader og fysisk trening.

Vi har oppstart ved høst og trener hele sesongen. Vi trener en gang i uken (utenom skoleferier).

Treningene er ledet av profesjonelle håndballspillere fra Levanger Håndballklubbs A-stall og trenere i Levanger Håndballklubb.

Pris: 2000,- pr. deltaker.

Inkludert i prisen får du 1 LHK-skjorte og 1 SELECT-håndball. 

PÅMELDING via kontaktskjemaet nedenfor. 

 

 

Publisert 13. oktober 2017