Hilsen fra treneren før seriestarten :)

Søndag kastes sesongen 2017/2018 i gang med kamp i Trønderhallen mot Fjellhammer. I den anledning ønsker hovedtrener Velaug Brenne Leira og sende en hilsen til alle med et hjerte for Levanger Håndballklubb

 

 

Hei alle store og små handballvenner med et stort hjerte for Levanger Håndballklubb

Da er vi straks i gang med en ny sesong, og som vi gleder oss. Håper dere gjør det samme.  Fjorårets sesong startet noe trått for 1 divisjonslaget med skader på flere sentrale spiller. Vi slet med å finne rytme og selvtillit, spesielt før jul, og vi høstet ikke særlig mange poeng. Vi måtte tåle flere sure 1og 2 måls tap. Men vi sto fast ved troen at dette skulle vi klare sammen. Alle jentene og trenerne vokste seg inn i oppgaven etter hvert, og at vi tilslutt endte på 7. plass står det faktisk stor respekt av. Mange av spillerne hadde aldri spilt på et slik nivå før. Vi ble faktisk det beste plasserte laget av de som rykket opp fra 2. divisjonen sesongen før. Og når en stolt bestemor og stor Levanger supporter, stiller med en rose til alle spillere og støtte apparat etter siste hjemmekamp og 7. plass, er det verdt alt slitet og alle sorger er glemt. Vårt 2. divisjonslag klarte også å beholde plassen i divisjonen med grei margin. Dette står det og stor respekt av med tanke på de mange unge spillerne. Vi er glade for å ha et så godt tilbud til ambisiøse spillere.

Sesongen 17/18 blir krevende, men moro. Det blir masse flott håndball å få med seg i Trønderhallen. Både j16 og j18 har kvalifisert seg til Toppserien (tidligere Regionserien). J18 skal ut i kvalifisering til Landsserien og vårt 2.- og 1. divisjonslag skal få testet seg mot flere spennende og nye lag.

Sportslig jobber vi hver dag på å bli bedre både organisatorisk og på treningsfeltet. Vi har fått satt den fysiske treningen mere i system, og fått inn en engasjert fysisk trener som til daglig jobber på 3T. Alle våre tre treningsgrupper har trenere, oppmenn og andre ressurspersoner på plass. Og miljøene i de ulike gruppene ser ut til å bli veldig bra.

Gruppe 1 består av spiller tiltenkt 1. divisjonslaget, men noen vil og serve 2. divisjonslaget. Ja, noen kan faktisk spille j18, så vi har en ung, men lovende stall. Det betyr mye for denne gruppen at Silje Svendsen har valgte å vende snuten hjem. Flere av spillerne vil stå frem og ta ansvar i år, etter at mange valgte å forlate oss etter forrige sesong.

Gruppe 2 består av spillere som vil spille 2. divisjon og j 18, og vi håper at noen klarer å ta et steg til i løpet av sesongen.

Gruppe 3 vil bestå av spillere som server j16 og j18.

Det gror godt i Levanger Håndballklubb, og vi vil jobbe hardt for å ta vare på disse talentene på en best mulig måte.

Levanger Håndballklubb vil alltid være en dugnadsklubb, og det varmer et trenerhjerte å se den stor dugnadsånden jentene har. De stiller opp på dugnader uten å «mukke».

Håper inderlig at dere møter opp og støtter jentene. Det vil dere ikke angre på. Så det er bare å løpe å kjøpe sesongkort. Dere skal være vår 8 spiller.

Målsettingen jentene har satt for 1. divisjonslaget denne sesongen, er å få en mer stabil sesong hvor tette kamper skal gå i vår favør.

«Håpe å sjå akkurat dæ i hallen 3. september kl 17:00 og ræsten av sesongen. Herre bli arti». I tillegg til kampen, stiller jentene med en overraskelse før kampstart som er verdt å få med seg.

Med hilsen hovedtrener for 1. divisjonslaget

Publisert 02. september 2017