Larvikspiller signerte for Levanger HK

Levanger har i dag hentet en spiller i fra Larvik. Etter noen besøk for å bli kjent med klubben, samt noen treninger falt valget på Levanger.

Levanger har i dag signert Lena Løwe som kommer fra Larvik.

Lena er født i 1997 og ble forrige sesong tatt opp i A-stallen til Larvik. Bakspilleren har ikke fått så mye spilletid i Norges største håndballklubb, så hun ønsket ett miljøskiftet der valget falt på Levanger.

Levanger spiller i 1.divisjon og vil være en fin utviklingsarena for unge spillere og Lena vil være  med på å bygge videre på det som ble skapt forrige sesong.

Levanger har nettopp, som en av de første klubbene i 1.divisjon fått innvilget eliteserielisens uten anmerkninger, noe som gjør Levanger en trygg og attraktiv klubb å komme til, noe som denne overgangen er ett eksempel på.

Lena fikk noen minutter for A-laget til Larvik, og erfaringen Lena kommer til Levanger med, spesielt i fra treningsfeltet til Larvik tror vi hele klubben vil dra nytte av.

 

Vi ønsker Lena velkommen til Levanger og masse lykke til med sesongoppkjøring og sesongen når den tid kommer. player_42381

Publisert 12. mai 2017