NYTTÅRSLUNSJ & PARTNERSAMLING!

I samarbeid med RBK og Falstadsenteret 6. januar!

Invitasjon til sponsorer og samarbeidspartnere – og øvrig næringsliv!

NYTTÅRSLUNSJ 6. JANUAR M/ STIG INGE BJØRNEBYE FRA ROSENBORG BK!  

 Vi har den glede av å endelig invitere til partner- og nettverkssamling FREDAG 6. JANUAR 2017 kl. 11:30. Denne gang i samarbeid med Rosenborg BK og Falstadsenteret. Dere inviteres til Falstadsenteret på Ekne for å høre nærmere om temaet: ”Verdier og verdiskapning” – et flott tema å starte det nye året med!

Vi får servert en god lunsj fra Falstadsenterets kjøkken og får også en introduksjon fra den nye direktøren, Christian Wee. Sportslig leder i RBK, Stig Inge Bjørnebye, kommer for å fortelle om verdier hos den suksessfulle klubben og hvordan de jobber med verdiskapning. Hovedtrener i LHK, Velaug Brenne Leira, følger så opp med hvor viktig verdiene er for LHK og status i klubben. Deretter avsluttes samlingen med mingling og for de som måtte ønske omvisning på Falstadsenteret og utstillingene.

nyttarslunsj-lhk0601

Det blir mulighet til å knytte forbindelser og samtidig få nyttig input.

Vi oppfordrer sponsorer og samarbeidspartnere gjerne å invitere med partnere og forretningsforbindelser.

 

PÅMELDING

Samlingen er gratis for alle sponsorer og samarbeidspartnere av LHK.

For eksterne som måtte ønske å delta er prisen 100,- pr. påmeldte.

Via påmeldingsskjemaet på denne linkhttps://no.surveymonkey.com/r/38HKYXV (husk å del eller meld på evt. andre kontaktpersoner i bedriften som klubben har med å gjøre også!) Påmeldingsfrist er 3. januar kl. 12:00.

Meld dere på allerede nå og sett det i kalenderen.

Vi gleder oss til å treffes ved en slik anledning igjen – velkommen! 🙂

 

 

Publisert 06. desember 2016