GOD JUL!

God jul & godt nyttår + statusoppdatering

I disse dager spilles de siste kampene før jula melder sin ankomst for fult. En liten time-out med familie og venner, hjemreise til hjembygda, god mat og drikke, kos og julestemning! Vil benytte anledningen til å takke alle for året som har gått!

FØRST EN SPORTSLIG STATUSOPPDATERING SÅ LANGT DENNE SESONGEN: 

(for nærmere info kan dere se «Klubbdagboka» her)

J16 kjemper denne sesongen i en tøff Regionserie. De har så langt 2 seiere og 11 tap, og ligger foreløpig på en 11. plass.

J18 står foreløpig på en 8.ende-plass i Regionserien med 9 kamper spilt, hvorav 3 er seiere og 6 tap.

Levanger 2 i 2. DIVISJON står med 3 seiere og 6 tap, og har kamp i kveld mot Orkanger. Med seier vil de ligge omtrent midt på tabellen i den nasjonale serien.

1. DIVISJON er det en svært tett i divisjon, og flere lag har både gode og dårlige dager, hvor «alle kan slå alle».  Vi ligger foreløpig med 6 poeng. Søndag venter Flint Tønsberg på bortebane, som er siste kamp før jul. Det blir en spennende vårsesong og vi kan nok vente oss mye jevnspilte kamper til siste slutt! Jobbingen fremover blir å vinne disse, som vi foreløpig har tapt ett eller to mål med. Hele 5 hjemmekamper står igjen, og vi håper på like stort engasjement disse kampene – SEIRA! ?

EUROPACUP-KAMP! Vil også nevne at vi i et samarbeid med Byåsen Elite arrangerer deres EHF-kamp mot Èrd HC den 21. januar kl. 18:00 i Trønderhallen! Vi gleder oss til håndballfest! Sett av datoen allerede nå 🙂

Vi SER FREM TIL ÅRET 2017! 

Vil med dette ønske alle spillere, trenere, støtteapparat, bidragsytere og ressurspersoner i klubben, dugnadsgjeng og foreldre, sponsorer og samarbeidspartnere, og alle andre, en RIKTIG GOD JUL & GODT NYTTÅR!

Julehilsen fra alle oss i Levanger Håndballklubb ?

PS: LHK-kontoret vil være ubemannet fra og med 21. desember til 4. januar. Om det måtte være noe kan dere sende en e-post til: [email protected] 

 

Publisert 15. desember 2016