LHK «ÅRETS KLUBB»!

Klubben ble tildelt begeistringspris på Håndballforum NHF Region Nord.

I forbindelse med helgas Håndballforum skulle sesongen 15/16-begeistringspriser deles ut!

Les om de andre prisene på NHFs hjemmeside her og vinnerne her (Handball.no’s Facebookside).

Klubben ble kåret til «Årets klubb» og vi er så glade, takknemlige og ydmyke over å ha fått tildelt denne prisen! Dette var stort og betyr veldig mye for alle i og rundt klubben! TUSEN TAKK!

Her er begrunnelsen: 

ÅRETS KLUBB
Denne klubben har vært en sentral klubb i sitt område over mange år. Som i all idrett har også denne klubben hatt sine oppturer og nedturer, ikke bare prestasjonsmessig, men også i forhold til organisering og oppslutning. Sentrale personer, som man gjerne kan kalle «ildsjeler», har imidlertid stått last og brast med klubben når det også har vært «tøffere tider». Status tilsier imidlertid at klubben har arbeidet målrettet og er for oppadgående.
Klubben har vært spesielt dyktig på utvikling av yngre spillere og har gjennom kontinuerlig tro på egen strategi, forhåpentlig maktet å 
gi disse unge utøverne håp om å utøve idretten på nasjonalt høyt nivå.
Vinneren som årets klubb tildeles denne klubben ikke minst som følge av klubbens engasjement overfor våre «nye landsmenn og kvinner».
Klubben tar et klart samfunnsansvar ved å tilby barn og unge med innvandrerbakgrunn et tilbud i lek og ballspill. 
Målet med slik aktivitet er å gi deltakerne en innføring i håndballspillet for deretter å få de inkludert i ordinære lag og klubber i nærmiljøet.
I samarbeid med foreldre, skole og Flyktningetjenesten gjennomfører klubbens utøvere denne positive aktiviteten i tråd med
håndballens visjon om håndball for alle.
Årets klubb er
LEVANGER HÅNDBALLKLUBB

 

Publisert 07. november 2016