ÅRETS ILDSJELPRIS NOMINASJON

Klubben har nominert Erling Modell!

Vi har mange superhelter vi ikke kan være foruten i klubben, og mange fortjener en ekstra oppmerksomhet for sin innsats! For «Årets ildsjelpris i Levanger kommune» har vi i år nominert vår egen Erling Modell!

Info om ildsjelprisen og nominerte kandidater finnes på kommunens egne sider her.

Her er klubbens nominasjon:

Klubben ønsker å nominere Erling Modell til årets ildsjelpris.

Erling er en av klubbens lojale dugnadshjelpere oppgjennom tidene! Erling er og har over flere år vært ansvarlig for rigging og gjøre klar arenaen til Levanger Håndballklubbs hjemmekamp-arrangement. Ikke minst rigge ned/rydde etter kamp. Det krever endel arbeid og tunge tak! Han kan også finne på å stille opp ved andre dugnadsarrangement hvor vi trenger hjelp 🙂

Erling har vært med i alle år og er unik for klubben. Han har ingen spesiell tilknytning til klubben (dvs. barn som har spilt/spiller i klubben), men brenner for idrett og har en unik stå-på-vilje! Han er lojal og har alltids et smil om munnen, og sprer sitt gode humør til de som er med i arrangementstaben og alle andre. Selv om klubben rykket ned fra eliteserien og har hatt noen tunge sesonger så har Erling valgt å fortsette, støtte oss og hjelpe til! En engasjert og trofast tilskuer er han også!

Vi ønsker å takke han for jobben han gjør og synes han fortjener «årets ildsjelpris»!

 

Foto: Innherred (eldre), Erling helt til venstre i bilde.

 

Publisert 31. oktober 2016