PLAYMAKER TIL A-STALLEN

Playmaker Kristin N. Aune har skrevet en tomåneders kontrakt med klubben.

Klubben har lett etter en erstatter og avlaster i skadefraværet til flere sentrale spillere. Kristin Nordtiller Aune har prøvespilt for klubben og passet godt inn med spillergruppen. I første omgang er det skrevet en tomåneders kontrakt med henne, men det er ønskelig å beholde henne også etter denne perioden.

Kristin er 24 år gammel og kommer fra Klæbu. Hun er ferdig utdannet politi, og det er avgjørende at hun får seg jobb i området for at hun skal ha mulighet til å forlenge kontrakten med klubben. Som spiller er Kristin en playmaker og kommer fra klubben Njård. Hun har tidligere også spilt for Klæbu, Charlottenlund og Utleira. Hun har også vært med på beachhåndball-landslaget sammen med vår andre nye spiller Elisabeth (se mer her).

Gårdagens cup-kamp var spillerens første kamp i LHK-trøya og hun gjorde et godt førsteinntrykk, og ble kåret til LHKs beste spiller.

Vi ønsker henne lykke til i jakten på jobb og håper hun får seg noe i nærheten 🙂

Velkommen til LHK og Trønderhallen! 🙂

 

Foto: Per Birger Mossing, LHK Supporterklubb

 

Les mer om Kristin i dagens papirutgave av Trønder-Avisa og her.

Publisert 29. september 2016