SESONGEN 16/17 BLÅSES I GANG!

Endelig er det tid for sesongen 16/17! Seriestart, LERØY, NM, regionsserie +++

I morgen er det 2. runde NM og LHKs A-stall skal spille mot Malvik i Malvikhallen kl. 20:00. Vi håper flere tar turen!

Første hjemmekamp er det 1. divisjonslaget som kaster i gang og er allerede førstkommende søndag 4. september kl. 17:00 mot Fana. 2. divisjonslaget skal i vei til Oppsal Arena for å møte Oppsal 2 i sin første seriekamp neste lørdag (10. september). Og dagen etter, den 11. september, er det nok en hjemmekamp for A-stallen i Trønderhallen mot Pors!

LERØYkvaliken står dermed for tur til J18, denne foregår i Oppsal Arena 17.-18. september. Der skal de møte Bossekop, Molde HK Elite og Oppsal.

NM20 er det gjort endringer etter flere lag har trekt seg. LHK er derfor blitt flyttet til en annen pulje og vi skal møte Bækkelaget og Sverresborg i Nidarøhallen i Trondheim, lørdag. 24. september.

J16 og J18 kvalifiserte seg begge til regionserien etter flotte prestasjoner og vi venter på terminlistene.

Vi anbefaler på det sterkeste å laste ned «Min Håndball»-appen for å følge med på kampene til lagene våre. Der får man full oversikt over lagene man ønsker å følge, kampdatoer og resultat. Les mer om det her.

Vi ønsker velkommen til en ny sesong og håper på mange gode håndballopplevelser sammen med supportere, tilskuere, dugnadsgjeng og sponsorer!

 

Publisert 30. august 2016