MIN HÅNDBALL APP

Last ned NHFs app og få full oversikt over kamper og resultat på din mobil og kalender!

Min Håndball-appen lar deg raskt og enkelt få tilgang til kamper, resultater og tabeller. Her kan du søke opp alle våre lag, motta varsler om resultater og kampendringer og sjekke kalenderen for enkel og oversiktlig visning av det som er viktigst for deg, direkte på mobilen.

• Søke opp og følge lag
• Se spillere, kamper, tabeller og resultater for lag
• Motta varsler om hendelser tilknyttet lagene du følger
• Se kalender for når dine lag skal spille kamp – og legg kampene til i din egen kalender!

Dette er absolutt den enkleste måten å holde seg oppdatert på! 🙂
Appen ble lansert i 2016 og har vært en stor suksess i håndball-Norge.

Den er et godt hjelpemiddel for både spillere, lagledere og foreldre, samt supportere og tilskuere. Den gir lett tilgang til kamper og tabeller, og du kan velge hvilke lag du ønsker å følge.

Har du ikke lastet ned appen ennå, er det bare å søke etter «Min Håndball» i Google Play eller App Store. Og hvis du har den allerede, er det smart å sørge for en oppdatering så du får med deg de siste forbedringene også.

Å kunne legge kampene rett inn i kalenderen har vært en etterspurt funksjon for Min Håndball. Nå er dette altså på plass – i første omgang for iPhone-brukere. Androidløsningen kommer på plass etter hvert. For å få tilgang til den nye funksjonen, må du først oppdatere appen i App Store. Deretter åpner du appen og går inn på Innstillinger, der får du oversikt over lagene du følger. Sørg for at appen får tilgang til kalenderen din, så velger du  Eksporter lag til telefonkalender. Husk også at du selv må sørge for å synkronisere kalenderen din.

Les mer her.

Publisert 08. august 2016