Sponsor og samarbeidspartner for sesongen 16/17?

Vi ønsker at idrett og business skal gå hånd i hånd.

Vi inviterer gjerne din virksomhet på kaffe og en trivelig prat om hvordan business og idrett spiller på lag. Levanger Håndballklubbs sponsorkonsept er variert og baseres på den ulike partnerens behov og ønsker. Alle våre sponsor og samarbeidspartnere skal få en avtale som vil være en investering. 

 

1

Hele sponsorfamilien samles i løpet av sesongen, i form av egne møter, hjemmekamper, seminarer eller lignende. Sponsor gis mulighetener til å presentere seg, sin virksomhet og sine tjenester/produkter. Treffene har også eksterne foredragsholdere. Under hver sammenkomst settes det av tid for B2B-prat og “mingling”. I vårt partnernettverk er det gode muligheter for å etablere kontakter på tvers av virksomhetene, fortelle om egne varer og tjenester og skaffe seg gode avtaler.

Business

For sponsorer vil fokus ligge på nytteverdien av å knytte nye kontakter, pleie eksisterende, få tilgang til nye kundegrupper, økt salg, gjøre gode avtaler og andre fordeler som kommer ved å være i et nettverk. Vi har flere som har vært med i nettverket fra tidligere sesonger eller partnere som fortsatt er med, og flere har samarbeid sammen og gode relasjoner innad sine bekjentskaper.

Målet er å gi noe tilbake som kan øke forretningsmulighetene til våre partnere i samarbeidsavtalen.

Frokostmøter

Frokostmøtene er en arena for informasjon og samfunnskunnskap, samtidig som det utvikler en arena for bedriftene og som gir våre partnere større muligheter for samhandling og forretning. Møtene har eksterne foredragsholdere, med nyttige og interessante tema, i tillegg til informasjon fra klubben og B2B + mingling. Frokostmøtene er eksklusive for våre samarbeidspartnere, og arrangeres ute hos partnere eller i Trønderhallen.

Hjemmekamper

Vi har over lengre tid vært blant klubbene med høyst publikumsinteresse i landet! Her kan samarbeidspartnerne ta med seg kunder, egne ansatte, familie og venner, for sosialt samvær med resten av partnernettverket i tribunene eller ved eventuell kampsponsor-samling før kampstart. Vi har også sponsorkort som kan benyttes på våre hjemmekamper.

Profilering

Du har også mulighet til å bygge merkevaren gjennom ulike profileringsflater eller andre muligheter hos LHK. Skape synlighet, kunnskap og kjennskap til virksomheten, samtidig som virksomheten differensierer seg fra andre.

Øvrige arrangement

LHK arrangerer og organiserer flere arrangement i løpet av året. Dette kan være næringslivskonferanse, julegalla, kurs eller annet.

For eksempel inviterer vi til en høyaktuell næringskonferanse på NORD universitet, hvor vi tar opp interessante tema og problemstillinger i samfunnet og næringslivet. Her har vi besøk av nasjonale og interessante foredragsholdere.

Bli en del av nettverket

Partnerfamilien passer for de som ønsker å utvikle sin virksomhet ved å komme inn i et større nettverk, hvor mange kan komme i kontakt med potensielle partnere, leverandører og kunder – ikke minst videreutvikle sin markedsføring.

Trenger du økt synlighet? Ønsker du å bygge relasjoner? Bygge holdninger og din virksomhets merkevare? Skal du lansere/relansere et produkt eller ha en kampanje? Involvere kunder og ansatte mer? 

Levanger Håndballklubb er ute etter å samarbeide med både små og større virksomheter. Om du har tenkt tanken om at din virksomhet skulle ha vært en del av klubben og partnernettverket så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat! Alle forslag og forretningsavtaler er av interesse. Sammen kan vi skreddersy løsninger som vil passe din virksomhet og klubbens, og gjøre et godt samarbeid.

VI SPILLER PÅ LAG! 

Har du lyst til å spille på lag med oss eller er din virksomhet interessert i å bli med?

Ta kontakt for en uforpliktende prat med:

Amanda Sotberg, daglig leder, e-post: [email protected]

 

2

 

Publisert 17. juni 2016