VI JUBLER FOR OPPRYKK!!!

1. divisjon sesongen 16/17!

Jentene leverte varene og mer til i Framohallen (Bergen) i helga! Helgens kvalifiseringshelg har vi ventet på lenge og lørdag var det endelig duket for avkast i kampen om 1. divisjonsspill neste sesong. Tre av seks lag gikk videre i kvinneklassen, se mer info om kvalifiseringen HER (handball.no). Lørdag spilte vi mot Follo og Bravo i puljespill, hvor puljevinner sikret seg en direkte plass til 1. divisjon neste sesong. Jentene og trenerteamet har jobbet knallhardt mot kvalifiseringen, og har matchet seg mot Skogns gutter 16/18-lag og Byåsen Elite den siste måneden, og satset først og fremst på å avgjøre det hele lørdag.

Puljevinnere og direkte opprykk – solid gjennomføring

Det greide de også! Jentene spilte en meget god kamp mot Follo og seiret til slutt 27-20. Neste kamp mot Bravo ble noe tyngre, men de hentet seg inn og fikk sikret seieren 29-23 til slutt. Dermed var det hele avgjort, og det var ellevill jubel og sjampisen ble sprettet ved Framohallen, på Orion (hvor en fin gjeng hadde samlet seg på hjemmebane) og ellers i mange hjem hvor det befant seg LHK-ere!

opprykk-sjampis.PNG

Opprykket betyr utrolig mye for klubben, og det er fantastisk å være tilbake i topphåndballen der vi skal være. Opprykket er også viktig for regionen og håndball-Norge. Nå skal vi fortsette å jobbe hardt videre for å gjøre en god figur i 1. divisjon, før vi så skal ta neste steg opp til eliteserien igjen.

«Vi har jobbet hardt mot dette i hele år. Det så ikke så veldig bra ut på høsten, men spillerne og trenerne har gjort en utmerket jobb. Måten de gjennomfører dette på som et lag er rett og slett fantastisk. Det betyr at vi for beholdt jentene i troppen og bygge videre den toppidrettskulturen vi skal ha. Nå skal vi legge godt til rette for rekrutteringen i fremtiden. Vi skal være forbilder til trønderske håndballjenter. Vi skal ha trønderske jenter i eliteserien. Det er det som er målet», sier sportslig leder Geir Tore Leira til avisa.

En stor takk til våre sponsorer som har støttet oss og beholdt troen på veien

Klubben har kun hatt mål om opprykk denne sesongen, og det er også det som har blitt kommunisert ut til sponsorer og samfunnet. De aller fleste sponsorene har vært med oss videre, og det har vært avgjørende økonomisk at de har hatt troen på oss og gitt oss dette året på å komme tilbake. Ekstra gøy er det derfor å gi de dette opprykket tilbake! Det er klart at dette har vi greid sammen, og klubben har ikke greid dette uten våre støttespillere! Vi har bevisst ventet med sponsoravtaler og forhandlinger – vi ville ha det klart at vi rykket opp først før vi begynte med å kontakte sponsorer om neste sesong. Men fulgt med er det tydelig at de har gjort, vi har mottatt fra flere hold meldinger og gratulasjoner fra sponsorer i helga da opprykket var klart, og det er tydelig de synes dette var moro! Det blir noen viktige måneder og formelle forberedelser månedene fremover. Samtidig skal vi gjennomføre Næringskonferansen, 13. mai, for sponsorer og øvrig næringsliv.

Vi ønsker samtidig å takke tilskuere, supportere og vår flotte dugnadsgjeng som har vært med oss og støttet oss på denne reisen! Vi vil også takke Skogn og Byåsen som har stilt opp for oss i oppkjøringen til kvalikhelga, det var utrolig viktig for oss å få denne treningen, spesielt ettersom selve serien var over allerede i mars.

levanger-opprykk bergen

LHK 2 – kvalifisering til 2.divisjon allerede kommende helg! 

Nå skal vi bruke de neste dagene på å lande litt alle sammen, men allerede kommende helg er det nå klart for play-off kamper for vårt LHK2-lag. De kvalifiserte seg nemlig også til opprykk fra 3. til 2. divisjon! Vi skal derfor spille om enda et opprykk! Play-off kampene tar sted i Midsund mot Midsund. Vi ønsker laget masse lykke til!

Årsfest 21. mai

21. mai er det duket for årsfest for klubben og medlemmer. Det blir nok en real feiring og opprykksfest da – vi gleder oss!

 

LES MER (ULIKE MEDIER PÅ NETT): 

NRK (LHK feirer opprykk til førstedivisjon)

Trønder-Avisa (LHK er klar for 1. divisjon)

Trønder-Avisa (Izabela Duda fikk LHK-opprykk i bryllupsgave)

Innherred (Møtte LHK med jubel, ordfører og sang)

Innherred (- Dette er helt fantastisk!)

Innherred (Levanger rykker opp!)

Innherred (Vant skjebnekampen med seks mål)

Adressa (Levanger-opprykk etter to fæle sesonger)

Norges Håndballforbund Region Midt-Norge

Bilder og reaksjoner på vår Facebook-side HER

 

 

Foto (topp og nederst): Kristian Helle

 

 

 

Publisert 02. mai 2016