HOVEDTRENER OG STATUS SIGNERTE KONTRAKTER

Hovedtrener blir Velaug Brenne Leira og spillerkabalen legges for kommende sesong.

Mandag 30. mai signerte Velaug Brenne Leira en to-årig kontrakt som hovedtrener i klubben. Izabela Duda, som spillende trener, skal ta seg av den fysiske biten. Velaug får et tydeligere ansvar for den tekniske og taktiske biten, samt andre oppgaver som hovedtrenerens ansvar i klubben består av. Velaug gleder seg stort og sier hun er ydmyk for rollen og tilliten hun har fått.

Velaug får med seg flere i det sportslige teamet i tillegg til Izabela. Klubbens tidligere landslagsspiller og profil, Berit Hynne, blir også med inn i det sportslige apparatet rundt laget, med individuell spillerutvikling som spesialområde. Truls Roaas vil fortsette å være med som tidligere og har ansvaret for en økt i uka der forsvarstrening blir vektlagt.

I tillegg til at A-laget rykket opp i 1.-divisjon, klarte også LHK-2 å rykke opp til 2.-divisjon. Det betyr at de to treningsgruppene til sammen vil bestå av rundt 35 spillere – 18 i A-lagstroppen og et lignende antall blant rekruttene. Sistnevnte gruppe skal ledes av Gisle Reitan, sønn av Roald Reitan som trente Frostas håndballjenter i klubbens storhetstid.

FLERE SPILLERE BLIR MED VIDERE

Klubben har også signert flere kontrakter med spillere som blir med laget videre både kommende sesong 16/17 og sesongen 17/18.

Klubben har prioritert å beholde de spillerne vi har i første omgang, for det er de vi ønsker å satse videre på og de har et stort potensiale. Samtidig jobber klubben med å finne et par forsterkninger til stallen før sesongen går i gang til høsten.

 

Foto: Emil Ringstad, Trønder-Avisa

 

Les mer her: 

13 nye kontrakter i LHK (Trønder-Avisa)

Forsterker på trenersiden (Trønder-Avisa)

 

 

 

 

Publisert 31. mai 2016