LIVE-oppdatering av opprykkskampene!

Det nærmer seg kvalikhelga!

Til helga smeller det endelig i Framohallen i Bergen, og denne gjengen skal spille seg til 1. divisjon!

Som tidligere annonsert skal vi spille mot Follo (kl. 14:15) og Bravo (kl. 17:45) på førstkommende lørdag (30/4-16).

Til info vil LIVE-OPPDATERING skje hos Trønder-Avisa så alle som sitter hjemme kan få med seg avslutninga på sesongen! 😀 Sørg for å klikke dere inn på www.t-a.no på lørdag og få med dere den spennende opprykkskampen! 😀

Vinner vi denne puljen rykker vi opp umiddelbart allerede lørdag, om vi skulle havne på andre plass blir det også kamp på søndag for å kjempe om siste opprykksplass. Se også mer info og egne oppdateringer på linken på denne siden på www.handball.no. 

#SEIRA

 

 

Publisert 27. april 2016