AVSLUTNING FOR DUGNADSSTABEN

16. april i Trønderhallen

TIL VÅRE SUPERHELTER I LHK!

INVTASJON TIL AVSLUTNING FOR ARRANGEMENTSSTAB 16. APRIL

Det står mye arbeid og frivillighet backstage for at vi skal klare å gjennomføre våre flotte arrangement i Trønderhallen.

Spillerne har derfor den glede å invitere alle superhelter i LHK som bidrar til at vi får til disse flotte kamparrangementene til sesongavslutning! Datoen blir den 16. APRIL og vil bli i forbindelse med en treningskamp (mot antakeligvis «LHK old girls»), samt at det også er Trønderhallens 5 års jubileum!

Alle som har bidratt sesongen 15/16 inviteres derfor til å overvære treningskampen og etterpå en samling i seminarrommet i Trønderhallen med spillerne. Det vil bli servert mat, som spillerne står for, som takk for deres støtte og bidrag.

Kampen starter kl 15:00, og avslutningen blir dermed omtrent kl. 16:45 i seminarrommet. Vi håper så mange av dere som mulig har mulighet til å komme 🙂 Samlingen vil til info foregå like etter treningskampens slutt.

Som nevnt så har også Trønderhallen 5 års jubileum, så det vil foregå flere ting i lokalet for å markere denne dagen – så det blir en perfekt dag og samles på i Trønderhallen!

Vi gleder oss til vi samles, og håper at alle i arrangementsstaben har mulighet til å tilbringe denne dagen med oss! 🙂

Varm hilsen fra spillerne og alle andre i klubben! 🙂

 

Publisert 05. april 2016