Status og flere seriemestere i LHK!

Sereiavslutning og påskeferie!

Nå er det like før det er påskeferie, og klubben sitter igjen med ferdigspilte seriekamper og sesongen 15/16 nærmer seg slutten – men for flere gjenstår det fortsatt sluttspill og kvalikspill!

Vi har hatt en god sesong i LHK, og alle lagene har prestert godt! Vi har faktisk hele fire lag som ble seriemestere i klubben!!!

EN SPORTSLIG OPPDATERING ER PÅ TIDE: 

J16 vant soleklart sin pulje i Trønderenergi-serien, og hadde kun to tap! Vi gratulerer!

J18-1 havnet til slutt på en solid 3. plass i Regionsserien! Veldig bra innhenting på slutten av sesongen her, og vi gratulerer med 3. plass!

J18-2 var suverene og tapte kun to kamper i Trønderenergi-serien – dermed kan de smykke seg som seriemestere! Gratulerer!

LHK 2 tok en avgjørende seier siste seriekamp, og ble dermed seriemestere i 3. divisjon senior! De skal dermed spille play-offs/kvalik til 2. divisjon 16/17 i mai. Grattis!

LHK 1 vant også sin avgjørende kamp mot Byåsen Bredde siste hjemmekamp, og toppet dermed tabellen i 2. divisjon senior! De skal spille kvalik til 1. divisjon helgen 30. april-1. mai! Gratulerer! (LHK2 er avhengige av at LHK1 rykker opp til 1. div., for å få godkjent evt. opprykk til 2. div. neste sesong)

Gratulerer alle sammen med en knall sesong!!! 😀 😀 😀 

Vi vil benytte anledningen til å takke alle tilskuere og dugnadsapparat som har bistått! Det har vært viktig for oss å opprettholde kvaliteten på arrangement og stemninger på kamp. Det føler vi vi har greid, vi er ikke helt sikre på eksakt tilskuersnitt, men det ligger omtrent på 450 tilskuere ved 2. div-hjemmekampene! Det er vi utrolig stolte og ydmyke av! Siste seriekamp mot Byåsen Bredde var det hele 700 tilskuere! Fantastisk! Takk til dere – og takk til dugnadsstaben som har gjort det mulig 🙂

 

Vi ønsker alle i klubben og alle andre en riktig god påskeferie!

Påskehilsen fra alle oss i Levanger Håndballklubb

PS: LHK-kontoret vil være ubemannet fra og med 21. mars til 28. mars. Om det måtte være noe kan dere sende en e-post til: [email protected]

 

 

 

Publisert 18. mars 2016