TRENERTEAM KLAR

Trenerteam klar for kommende periode

Etter hovedtrener Jens Steffensen ble sykmeldt, har sportslig utvalgt jobbet på spreng for å styrke trenerteamet i denne perioden. Dette for å ivareta kvalitet i treningsarbeid og kampgjennomføring. De personene som har deltatt i treningene den siste uken har vært vår assistenttrener Hege Eggen Hov, eliteseriespilleren vår Izabela Duda, tidligere trener Truls Roaas, nåværende sportslig leder og tidligere trener Geir Tore Leira, tidligere daglig leder og eliteseriespiller Velaug B. Leira.

Løsningen som ble presentert på styremøte i går kveld er en kombinasjon av Izabela Duda og Velaug B. Leira som en trenerduo. Hvor  Izabela Duda opererer som spillende hovedtrener, og med Velaug B. Leira som hovedlagleder og kampleder. I tillegg vil Geir Tore Leira og Truls Roaas være ressurstrenere, samtidig som de vil få et overordna ansvar for treningsplanlegging og –struktur.

Assistenttrener Hege E. Hov var ønsket i en sentral rolle i treningsgruppe 1, men klarer ikke å frigjøre nok tid. Da hun har to små barn og jobb på Skogn Folkehøgskole. Hun vil derfor få oppgaver primært knyttet til treningsgruppe 2 og rekruttene, og en del som går på spillerutvikling.

Vi er godt fornøyde med løsningen, og treningsgruppen er svært positive til denne løsningen.

Les mer her:

Trønder-Avisa

Innherred

 

Foto: Hanne T. Heggdal, Trønder-Avisa

 

 

Publisert 03. november 2015