LHK-BUSS TIL TOPPOPPGJØR

Bli med oss i kampen mot Utleira på bortebane!

Vi skal fylle den nye «LHK-BUSSEN» 21. november og turen går sammen med spillergruppen til Utleirahallen. Dette er en kamp som trolig vil være nervepirrende og tøff – da dette er en av våre største konkurrenter i kampen om opprykk!

Vi håper så mange som mulig vil være med å støtte oss i denne viktige kampen, og ta turen sammen med oss til den nye Utleirahallen. Vi håper å overraske med mange LHK-supportere i tribunene! Sammen skal vi kjempe for seier! BLI MED! #SEIRA

I samarbeid med Trønderbilene møter den nye «LHK-bussen» opp kl. 14:00 lørdag 21. november på parkeringsplassen ved  Trønderhallen og kjører senest kl. 14:15. Kampstart kl. 17:00. Retur skjer etter kampens slutt, og estimert hjemreise er ca. kl 19:30. Pris for transport buss tur/retur er 150,- pr. pers.

Utleira informerer på sine sider at inngangspris i Utleirahallen er 50,- for voksne og gratis for de under 16 år.

Vi fyller bussen så langt det rekker. Førstemann til mølla!! Velkommen med! Påmelding skjer via kontaktskjema nedenfor!

Betaling gjøres kontant på bussen ved avreise eller via betaling til kontonr.: 4420 06 56366 merket navn og Utleirakampen.

 

 

Publisert 13. november 2015