STØTTEKAMPEN

Treningskamp mot Byåsen Elite torsdag 17. september! Foredrag med Ida Alstad!

Vi spiller treningskamp mot Byåsen Elite torsdagkveld 17. september kl. 19:30 i Trønderhallen!

Alle billettinntekter fra støttekampen går som en støtte til Byåsen Elite fra oss i Levanger Håndballklubb. Vi som mange andre synes Byåsen er svært viktig for håndball-Norge og ikke minst en fin samarbeidspartner for oss. Dette er derfor vårt bidrag, og vi ønsker Byåsen all lykke til videre og håper og tror det vil ordne seg økonomisk for de.

Trønderhallen støtter med gratis halleie når treningskampen går, mens Trønder-Avisa bidrar med gratis annonsering av støttekampen.

Vi håper også dere vil være med på støttekampen og at dere kommer på torsdag for å se en underholdende håndballkamp, hvor vi får matchet oss mot elitelaget! 🙂

Som dere forstår gjelder ikke sesongkort/sponsorkort denne kampen. Pris er minimum 50,- pr. billett (valgfritt om man vil gi mer)

Foredrag med Ida Alstad! 

I forkant av arrangementet kommer håndballtalentet, Ida Alstad, fra Byåsen på besøk for å snakke litt om hvordan man kan bli en bedre håndballspiller og hva som skal til for å bli en av de beste! Foredraget er i forbindelse med arrangementet og er for unge håndballspillere. Foredraget er fra kl. 18:00 – 18:45 i seminarrommet Trønderhallen.

Velkommen på kamp! 😀

byåsen-treningskamp

Publisert 14. september 2015