En oppdatering på lagene før seriestart!

Ute av NM-senior, J18 videre til neste LERØYkvalik, J16 og 3.div

Vi tapte med seks mål mot det nyopprykka eliteserielaget Molde Elite i 3. runde NM. Stillingen ble til slutt 25-19. Der og da var jentene veldig skuffet da de spilte sin dårligste kamp hittil i oppkjøringen. Laget slet med å få inn mål i siste del av første omgang, og det så ut til at nervene tok de. Dermed tok Molde inn ledelsen som LHK hadde første ti minutter. 2. omgang var bedre, og begge lag spilte jevnt, men laget klarte ikke hente inn spranget Molde hadde fått fra første omgang. Ellers var det verdt å nevne at unge Ingvild Skaufel Holmen debuterte på hjemmebane i A-stallen, og var nok den som imponerte de 400 tilskuere var innom Trønderhallen aller mest! Vi takker alle som møtte opp og heiet på oss – og håper alle kommer til seriestart denne uken! 🙂

Helgen som var spilte også J18 LERØY-kvalifisering. Vi var også arrangør så det hele foregikk i Trønderhallen. Gruppen var LHK, Fyllingen og Ullern. J18 tapte mot de raske bergenserne, men seiret over Ullern og gikk dermed videre til 2. kvalifiseringsrunde! Gratulerer!

J16 greide dessverre ikke kvalifisere seg til regionsserien i år, og dermed blir det heller ikke Bring denne sesongen. Vi alle er skuffet over dette, men vi ser fremover og skal se etter andre gode muligheter og alternative arenaer for å få litt matching på høyere nivå. J16 spiller i helgen TrønderEnergi-cup – lykke til!

3. divisjon starter sine kamper neste uke, den 17. september.

 

Foto: Johan Arnt Nesgård, Trønder-Avisa (fra NM-kampen mot Molde)

 

Artikler:

Innherred

Trønder-Avisa

 

 

 

 

 

 

Publisert 10. september 2015