BYGGMAKKER GIPLING LANSERING

og våre andre sponsorer for sesongen 15-16.

På kampen den 27. september lanserte og signerte klubben samarbeidsavtalen sammen med Byggmakker Gipling. Gipling og LHK har denne sesongen utarbeidet en unik og spennende samarbeidsavtale. Denne er basert på LHKs mål om opprykk og Byggmakker Giplings åpning av nytt stort lokale på Steinkjer tidligere i år. Avtalen går blant annet ut på at Gipling er med å gir en ekstra støtte til klubben for hver seier vi har sesongen 15-16 i belønning og motivasjon. I tillegg til en liten oppstartsstøtte gir Gipling derfor klubben 7500,- for hver seier vi drar i land denne sesongen.

I den forbindelse er det utarbeidet et slagord sammen som tydeliggjør samarbeidet og hver part sitt mål. Dette slagordet er «Vi går for seier!«, som vises på en del av profileringen. Denne avtalen gjør Byggmakker Gipling til en av LHKs større sponsorer denne sesongen om det går riktig vei, selv om det er satt et øvre tak på avtalen. Gulvreklame-BMGipling

Avtalen ble signert i pausen på kampen i helgen, som også endte med seier (33-21 mot Heimdal), og vi fikk dermed utdelt et verdikort på beløpet for seieren! Vi takker for kreativ og ny tenking sammen med oss, som også gir et interessant innblikk i hvordan klubben ønsker å skreddersy avtalene vi har med ulike partnere. Anne Marthe Høgsnes, representant fra Byggmakker Gipling, sier at avtalen og slagordet vi utarbeidet også passer til Byggmakker Gipling som i år har åpnet nye store lokaler, som det satses stort på, samt at de håper de «tømmer kontoen» og at opprykket går i boks! VI GÅR FOR SEIER! 😀

OVERSIKT SESONGEN 15-16 SPONSORER: 

Ellers er flesteparten av våre sponsorer og samarbeidspartnere på plass for sesongen. Mange har fornyet og noen nye har kommet til i partnernettverket. Her er en oversikt over sesongens bidragsytere:

LHK-seil-generalhovedgull

LHK-seil-sølvsap

Vi takker alle og ser frem til et godt samarbeid – og ikke minst en god sesong! 😀

Er din virksomhet interessert i å være med på laget eller ta en nærmere prat om mulighetene, se denne siden for nærmere info og kontakt.

Publisert 29. september 2015