På riktig vei!

Oppkjøringen er i gang for fullt og stallen viser godform!

Det er og blir travelt for jentene i tiden fremover, og ikke minst har de allerede sparket godt fra seg.

I treningskampen mot det svenske eliteserielaget, viste A-stallen gode takter, og seiret 29-22 på hjemmebane.

Like etter ventet NM-senior 1. runde mot Tynset, hvor de dundret inn hele 39 mål (sluttresultat: 10-39), og gikk trygt videre i cupen.

THON CUP

Reisen gikk direkte fra Tynset til Follo, hvor Thon Cupen ventet mot flere av sesongens 2. og 1. divisjonslag. Flere spillere fikk prøvd seg og viste seg godt frem. Vi spilte innledningsvis mot Storhamar Bredde (seier 29-23) og Stabæk (38-18), og ble puljevinner! I semifinalen mot Fjellhammer tapte vi 19-33, og møtte da Utleira (en av våre største konkurrenter i kampen om opprykk til 1. divisjon denne sesongen) i bronsefinalen og kampen om 3. plass. Vi seiret og knuste de til slutt 24-16. Vi er dermed godt i rute til jakten på 1. divisjonsopprykk. (Fjellhammer ble cupens vinner)

Trenerne er stort sett fornøyd med utbytte og ser stort sett positivt mot kommende sesong:

– Det ser bra ut, men vi skal ikke ta noe på forskudd. Vi skal fortsatt ta én kamp av gangen. Både spillerne og vi trenerne lærte mye i og av helga, sier Fredrik Wollan til Trønder-Avisa.

Jens Steffensen forteller at det har vært ei lærerik og interessant helg, hvor vi fikk prøvd mange spillere og mange formasjoner. Det var både gode og mindre gode prestasjoner, men alt i alt er jeg tilfreds med utbyttet.

KOMMENDE PLAN: 

På planen fremover står det NM-senior 2. runde mot Vikvarvet/Selbu i Selbuhallen, og Preseason challenge i Rælingen, hvor vi møter Njård og Fjellhammer i innledende kamper.

For J18 står både kvalifisering til regionsserien og LERØYserien på planen.

Seriestart for 2. divisjon er fredag 11. september! Sett av datoen allerede nå – for da skal vi endelig ses i Trønderhallen!

For resten av klubbkalenderen, trykk på «klubbkalender», i menyen øverst på siden.

 

 

Foto: Marius Langfjord

 

Les mer:

Trønder-Avisa

 

 

Publisert 18. august 2015