3. runde NM: LHK – MOLDE ELITE

2. september kl 18:00 i Trønderhallen

Det går slag i slag!

A-stallen spilte tirsdag mot Vikvarvet/Selbu og knuste de til slutt 24-35. Dermed venter en ny runde og denne gangen på hjemmebane! Vi får dermed en sniktitt før seriestarten! Vi møter (som ønsket) Molde Elite – og spillerne er tente på å slå det nyopprykka eliteserielaget!

Her vil vi møte gamle kjente – og sist vi spilte mot Molde Elite var for ikke lenge siden i en treningskamp hvor vi tapte med 8 mål. Dog har spillerne trua på at de skal slå moldenserne i Trønderhallen. Det blir en thriller! Vi gleder oss! #SEIRA Gå inn på arrangementssiden her og trykk delta og inviter venner og familie med på kamp 🙂 Vi sette pris på at dere sprer ordet – takk 🙂

Velkommen til NM-kamp i Trønderhallen! 

(NB: Vær oppmerksom på at sesongkort ikke gjelder i cupen)

PS: Helgen som var  kvalifiserte også J18 seg til Regionsserien (se oversikt over lagene her.) J16 skal i kvalik til helga. Og neste helg skal J18 spille kvalik i LERØYserien på hjemmebane i Trønderhallen!

Publisert 27. august 2015