Ny daglig leder i Levanger HK

Amanda Sotberg blir ny daglig leder fra juli. Velaug går tilbake til sin tidligere arbeidsplass.

Nåværende daglig leder, Velaug Brenne Leira, har hatt permisjon fra sin tidligere arbeidsgiver som nå utgår. Som tidligere kjent, går Velaug tilbake til sin tidligere arbeidsplass og er ferdig som daglig leder i klubben. Dog kjenner vi Velaug rett, vil hun fortsatt være tett på klubben 🙂 Hun takker for seg og gode samarbeid – samt håper å se alle igjen kommende sesong!

Amanda Sotberg, tidligere markedsansvarlig, tar derfor i mot ballen og blir daglig leder, f.o.m. juli 2015. Hun skal også fortsette arbeidet med sponsorer og marked.

Amanda Sotberg er 27 år og kommer fra Steinkjer. Hun kom til Levanger Håndballklubb og Trønderhallen for to år siden, sommeren 2013, i forbindelse med en prosjektstilling, som salg- og markedsarbeider.

– Jeg gleder meg til å være med LHK videre som daglig leder! Det er en svært spennende tid i klubben, i veien mot eliteserien og den generelle utviklingen som organisasjon, forteller Amanda. – Jeg har vært med på en del av utviklingen de siste årene, og klubben har staket ut en god vei, både sportslig og ellers. Samtidig må vi fortsette å forbedre oss og gjøre tilpasninger underveis. Målet er opp til eliteserien igjen, og vi jobber mot dette på alle punkter.

Klubben er i ferd med å klargjøre en oversikt over klubben og et organisasjonskart. Organisasjonen vil være fordelt mellom sportslig ledelse og daglig ledelse.

Siri Håvelsrud vil fortsette sitt engasjement i klubben og er ansvarlig for det økonomiske.

E-postadresser:

[email protected] for generelle klubbhenvendelser

[email protected] for direkte kontakt med daglig leder

P.S.: Om det fortsatt trengs kontakt med Velaug, send en e-post til [email protected]

 

Foto: Vegard Knudsen, Levangeravisa (arkiv)

 

 

Publisert 24. juli 2015