TRØNDERHALLENS JULEGALLA 2015

Påmeldingene til Innherreds største julebord har begynt!

Trønderhallens Julegalla arrangeres for fjerde gang og vi fortsetter suksessen fra fjoråret! Gutta fra D.D.E starter helaftenen med sitt velkjente juleshow og kjente sanger. Vi får så servert den fantastiske julebuffeten fra Backlund Restaurant. Thomas Brøndbo Band kommer senere på kvelden for dans og musikk. Ellers kan vi også friste med ekstra underholdning, pianobar, bargate med alle rettigheter og mye mer! Vi pynter opp hallen med vakker dekor, lyssetting og pynt – og lover å sette en magisk stemning for kvelden. Arangementet er åpent for alle, både som julebord for bedrifter eller en helaften for venner, foreninger eller familie!

Vi har fortsatt noen ledige plasser, vi anbefaler derfor å være tidlig ute med din/deres bestilling og håper å se både gamle og nye fjes i år! Se påmeldingsskjema nederst.

Velkommen til en fantastisk atmosfære i Trønderhallen lørdag 28. november! (se teaservideo her)

Se arrangementets Facebook-side for mer informasjon, bilder/video fra tidligere år og siste nytt her.

Priser: 

Kun 995,- per. pers.

*Inkluderer inngang, middag, dessert, DDE juleshow og festunderholdning etter maten! Drikke er ikke inkludert, men drikkebonger kan bestilles på forhånd.

Påmelding: 

Bestill billetter via kontaktskjemaet nedenfor (påmeldingsfrist 22. november). Vi gjør oppmerksom på at din bestilling ikke kan refunderes.

Om du har spørsmål kan du sende en e-post med spørsmål til [email protected]

Mvh alle i komiteen for Trønderhallens Julegalla

 

 

PÅMELDING AVSLUTTET

 

Publisert 29. juni 2015