Nytt sponsorkonsept

Nytt sponsorkonsept og nye muligheter – er din virksomhet interessert i å være med i et bredt nettverk og en spennende sesong?

Ny sesong nærmer seg med stormskritt, og vi er i samarbeid med våre sponsorer i gang med planlegging av ny sesong.

Vi har benyttet anledningen til å endre noe på vårt sponsorkonsept etter erfaringer og ønsker fra ulike samarbeidspartnere og sponsorer. Sponsorkonseptet har derfor fått en større valgfrihet, slik at det er enklere å skreddersy etter de ulike behovene hver enkelt virksomhet har. Det er også innført flere alternativer, og ikke minst gitt en bedre oversikt over hva klubben kan tilby. Når det er sagt så mottas mer enn gjerne ønsker og kreativitet – vi avdekker ofte ulike muligheter hos de ulike samarbeidspartnerne.

Vi håper de interesserte tar seg tid til å se gjennom det nye sponsorbilaget – det setter vi pris på. For mer informasjon og kontaktinfo for potensielle samarbeidspartnere ta en titt på denne siden. Eksisterende samarbeidspartnere/sponsorer er allerede eller vil bli kontaktet fortløpende.

Dere er hjertelig velkommen til å ta kontakt for evt. spørsmål, nærmere informasjon om dette eller for en hyggelig prat og en kopp kaffe på vårt kontor i Trønderhallen 🙂

Klubben og spillerne setter pris på at vi har samarbeidspartnere som bidrar til toppidrett i Nord-Trøndelag, B2B og sporty holdninger! Uten våre samarbeidspartnere har ikke dette vært mulig å gjennomføre. Vi gleder oss til fortsettelsen sammen med dere, oppturen som vi vet venter på oss, og fortsette å jobbe med satsningen av egne lokale spillere i Trøndelag, som skal ta Levanger Håndballklubb tilbake til eliteserien!

Vi spiller på lag! 🙂
#SEIRA

Publisert 02. juni 2015