GOD SOMMER!

Vi ønsker alle en riktig god sommer! Her kommer en liten statusoppdatering før vi går ut i ferie.

SOMMERFERIE

Det nærmer seg sommerferie for flere (selv om været ikke er helt enig i det til tider). Vi vil først og fremst takke for hyggelige tilbakemeldinger og innspill mot kommende sesong fra flere kanter. Det setter vi pris på og håper dere vil fortsette med i tidene fremover også.

Laget har trent som et eliteserielag, er i god form og er svært motiverte for kommende sesong. Vår nysignering, Izabela Duda, var nylig på besøk – og vi er meget fornøyde etter det vi fikk se og familien Duda gleder seg også til å komme oppover. Ellers har Vilde Rønningen blitt kalt inn til ny samling for «høye jenter»-prosjektet (se mer info her) og Sara Rønningen er på LK96-samling i Drammen per dags dato (se mer her).

Alle spillerne tar seg en velfortjent ferie med egentreninger i tre uker, og møtes for fellestreninger igjen 20. juli og oppkjøring til seriestart. LHK-kontoret tar sommerferie f.o.m. 1. juli.

ENDRING I ADMINISTRASJONEN

Nåværende daglig leder, Velaug Brenne Leira, har hatt permisjon fra sin tidligere arbeidsgiver som nå utgår. Som tidligere kjent, går Velaug tilbake til sin tidligere jobb og er ferdig som daglig leder i klubben. Amanda Sotberg, nåværende markedsansvarlig, tar derfor over stafettpinnen og blir daglig leder. Dog kjenner vi Velaug rett, vil hun fortsatt være tett på klubben 🙂 Hun takker for seg og gode samarbeid – samt håper å se alle igjen kommende sesong.

Ansvarsperson for hjemmekamper – er du den nye? 

Vi mangler fortsatt flere folk til arrangementsstaben vår og generelle dugnader. Vi mangler blant annet en arrangementsansvarlig aka Gerd Marit-person! Gerd Marit Svendsen har hatt ansvaret over lengre tid, og nå er det naturligvis lov for henne å sette seg i tribunen og «bare være tilskuer» 🙂 Arrangementsansvarlig skal være en person som har oversikt over hjemmekampene, sørge for å sette opp dugnadslista for hver kamp, sørge for å få i erstatter på en post om noen ikke kan stille – altså være en «organisator/koordinator» for hjemmekampene. Er det noen som ønsker å prøve seg? Det er lov til å være to sammen om man ønsker det! Meld i fra om du er interessert eller om du bare har spørsmål om denne oppgaven. Det er en fin ting å sette på CV-en sin og vi kan gjerne være referanseperson.

Som sagt har vi også andre ledige oppgaver, og vi håper du og andre ønsker å bidra til kommende sesong – og kommende opprykksfest! (se her for mer info om hvordan du kan bidra og bli en del av LHK-familien – vi trenger fortsatt flere folk)

KOMMENDE ARRANGEMENT OG AKTIVITETER

Etter ferien skal vi delta på blant annet Sommermartna, tiatlon, treningskamper mot gode lag, cup i Follo, kvalifiseringer m.m. Vi venter fortsatt på terminlisten og kampdatoer, men seriestart vil lande i midten av september. Ellers er det verdt å nevne Trønderhallens Julegalla 2015, som vil gå av stabelen 28. november. Husk datoen, ta kontakt for billetter og informasjon til årets julebord for din bedrift – vi satser på utsolgt også i år og et kjempearrangement!

KONTAKT OG OPPDATERINGER

LHK-kontoret tar ferie fra 1. juli, men gjerne send en e-post (vil bli lest sporadisk i ferien). E-post: [email protected]

Ellers inviterer vi alle til å følge oss på sosiale medier, hvor vi oppdaterer fra ulike aktiviteter i perioden fremover og mot seriestart. Du kan også laste ned vår egen app helt gratis både for iPhone og Android 🙂

Facebook 

Twitter @LHKcoach

Instagram @levangerhk

App Store eller Google Play – Levanger HK appen

Det var en liten statusoppdatering før ferien!

Vi satser på en kjempesesong og gleder oss til å komme i gang!! 😀

Ønsker dere alle en riktig fin sommer!

Mvh alle oss i Levanger Håndballklubb

Publisert 24. juni 2015