Levanger HK-appen!

Gratulerer til oss selv – vi har fått en egen app! Få med deg siste nytt fra klubben – alt på ett sted!

Klubben har vært med i et prøveprosjekt fra sesongen 13/14 sammen med UpSport. Dette prosjektet har nå utviklet seg og vi har fått oss en helt egen klubb-app. Vi ønsker å være tilstede der våre tilskuere, supportere, spillere og foreldre-grupper er – nemlig på den berømte smarttelefonen.

Få med deg siste nytt og kom tett på klubben med denne appen. Vi distribuerer ut nyheter fra klubben, kommunikasjon internt, får ut klubbinformasjon, bilder m.m – alt på ett sted! Veldig kjekt for både oss som klubb, andre involverte og tilskuere!

TETTERE PÅ – kommunikasjonskanal

Appen inneholder en egen kanal for nyhetsdistribusjon og en egen kommunikasjonskanal, der alle i klubben kan kommunisere med hverandre, for eksempel:

– treneren med sine utøvere og/eller foreldre,

– styret med medlemmene

– utøver med trener

– supporter med supporter

– dugnadsgjengen med hverandre

– m.m. !

Konseptet har til sikte å forbedre kommunikasjonen internt i idrettsklubbene og mot andre eksterne interessenter, så som foreldre, sponsorer og supportere, samt bidra til å styrke økonomiene i norske idrettsklubber.

GRATIS NEDLASTING

Appen er tilgjengelig for nedlasting på både Apple Store (iPhone) og Google Play (Android) helt gratis.

Vi håper dere alle laster ned appen og at den vil bli hyppig brukt fremover og spesielt ved sesongstart.

Støtt klubben – last ned Levanger HK-appen i dag og få all informasjon fra klubben! (det er helt gratis) Samtidig bidrar du til at idretten og klubben din får en bedre økonomisk hverdag!

image3                   image2                 image1

Se mer info her (trykk på bildet for å forstørre):

LHK-appen-tekst

 

Publisert 19. mai 2015