Lyst til å bli en del av LHK-familien?

Som flere er vi avhengige av å ha frivillige som stiller opp for klubben en gang i blant. Vi har ubeskrivelige flinke og trivelige folk back-stage som hjelper oss med både små og større ting i forbindelse med arrangement – og det skal sies at vi har ikke hatt mulighet til å spille topphåndball uten deres bidrag!

Klubben trenger flere av disse, som kan se litt av sin tid til LHK, og spesielt ved hjemmekamparrangement. Bli med i en sammensveiset og moro gjeng du også! 🙂 Meld din interesse, eller send spørsmål om du lurer på noe i forbindelse med dette, til e-post: [email protected] eller direkte til daglig leder.

Vi setter pris på all hjelp, og har ulike oppgaver som kan være av interesse for akkurat deg. Dette kan være alt fra rigging av arena, stå i kiosken under kamp, være billettkontrollør, sørge for sponsorer på kamp, selge billetter, sørge for at det besøkende laget vet hvor de skal og har det de trenger, parkeringsvakt, sitte på live-online-oppdatering, filme kampen, dele ut eller spre nyhetsbrev/annonser, organisere, oppgaver ved andre arrangement m.m.

Samtidig nok en takk til de som alltid stiller opp! 🙂

 

Foto: Hattrem Reklamebyrå

Publisert 23. mars 2015