Det er ingen tvil: Vi skal tilbake!

Takk for denne sesongen:

I går var en sørgelig dag for alle i Levanger Håndballklubb og de som står rundt klubben. Faktum er at vi etter siste kamp rykker ned fra 1. divisjon. Det har vært en tung sesong, dog med glimt av fantastiske idrettsprestasjoner, kommende talenter – som vi er helt sikre på at vil resultere i opprykk. Vi slo flere av topplagene, men var for ustabile og tapte kamper vi burde vunnet. Vi gjorde noen forsterkninger underveis, men det hjalp ikke denne gang. Vi må bare innse at vi har vært for svake i for mange av kampene.

Vi ønsker å takke alle som har vært med på laget i sesongen 14/15! Vi ønsker aller først å takke vår flotte dugnadsgjeng som alltid står på for oss, enten ved kamper, små aksjoner og større arrangement. Vi ønsker så å takke alle våre tilskuere og vår supportergjeng – tenk at vi fortsatt har en av den beste og største tilskuerskaren i norsk håndball – til og med over flere elitelag! Vi ønsker så å takke våre samarbeidspartnere og sponsorer – takk for støtten og ikke minst takk til de som sier de fortsatt har troen på Levanger Håndballklubb og det vi jobber mot og sier dere blir med videre på oppturen. Det betyr utrolig mye at vi har den støtten i ryggen!!! Takk til alle spillere, støtteapparat, trenere og styret som har stått på hele sesongen! Takk til Sara, June og Nina som har bidratt i løpet av sesongen – det var gledelige gjensyn både for klubben og tilskuere! Takk til Silje Mari som er fantastisk og har vært lojal mot klubben i alle år! Sist men ikke minst takk til alle andre – dere vet hvem dere er! Vi ses!

For det er ingen tvil om at vi skal satse videre. Vi skal tilbake. Det vil være fullt fokus fremover – på et kortvarig opphold i 2. divisjon – på toppidrettssatsning og kulturen som må til for å igjen være blant de beste –  veien tilbake til eliteserien!

Laget startet å reise seg etter nyttårsskiftet – spillerne modnet som et lag og ble generelt dyktigere. Vi har god tro på at disse vil reise seg enda mer de nærmeste årene og rekruttarbeidet vårt er bedre og bedre. Vi gleder oss til fortsettelsen, bygge spillerstallen videre og fortsette å jobbe med satsningen av egne lokale spillere i Nord-Trøndelag – vi skal ta Levanger Håndballklubb tilbake til eliteserien! Vi håper dere vil følge oss videre i «trøndersk tæl mot toppen» og nå nye høyder sammen!

Vi vil gjerne takke for gode ord fra supporterklubben i går som vi tar med oss. De sa følgende:

«Da får vi deppe noen dager !! Dette er ingen ønsket situasjon men nå får vi gjøre det beste ut av noe som startet for 3 – 4 år siden og som kulminerte med at elite laget raknet etter fjorårets nedrykk. Vi har fantastiske flotte, unge, lokale jenter som klarer å føre laget fremover igjen. Så får vi håpe Jens har tålmod og blir med videre på veien mot nytt eliteseriespill om noen få år. LHK har et fantastisk ungt lag med tre spillere på aldersdelt landslag og som skal spille EM i sommer, i tillegg er LHK pådriver for rekrutering i regionen og disse lagene er blandt de beste i landet i deres aldersgrupper J16, J18 og J20, rekruteringen er med andre ord sikret i mange år fremover. Nå håper vi at flest mulig av spillerene på 1. laget kommer seg over skuffelsen og satser videre mot mange spennende år. Det håper vi sponsorene ser og fortsetter sitt engasjement. Vi i supporterklubben er selvfølgelig skuffet og lei oss, men vi gir ikke opp. 2 divisjonslagene neste sesong skal få merke at de er i Trønderhallen, både på banen og på tribunen. Opp med hode jenter og trenere, vi sees!!!!»

Vi vil også referere til «25 år med LHK»-artikkelen i Trønder-Avisa 21. mars. Trykk på bildene under for å forstørre.

SEIRA!!!!!!!

T-A2103a

T-A2103b

Publisert 30. mars 2015